• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: Jo to se děje! Vždycky si říkám, že jsem ho tím zvonem zarazil do země :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: kdyz jsme u tech bugu,uz se vam stalo,ze jste sejmuli modryho goba a on nic? neportnul se,proste zemrel a nedal maly goby,ba co vic,nedal ani loot. vcera dvakrat
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    to je hrozna buglost ten Firebird... :D at uz to fixnou pls
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    mno taky jsem si mohl dopredu zjistit, ze na konzole nejsou seasons :] nevadi! Dneska jsem si dodelal base built SWK [komplet] WOL monka. DMG je tedka nekde kolem 500M a to se mi libi! Potrebuju prohnat trosku gear kostkou pro lepsi staty, ale i tak slusny. Necekal jsem, ze amulet a rukavice budou tak snadno od Kadaly.. uz se nemuzu dockat, ceka me skok z GR42 [zkusim] GR60 a mozna vic!!!
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    caute, hrate niekto diablo 3 na xbox one?
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    někdo další?´) zatím jsme 2(nepočítaje CUZMAN) ale teprve az ve 4 to je vončo 8´)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    VOXDEI: Ja hraju HC Ale sem paragon 40 a jedu Torment I :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: urcity veci taky.hlavne anc zbrane ze sudu
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    Něldo na hrani hc?
    paragon 720 - ani jeden set v anc, ani jeden jewel v anc (pravda traveler padl, ale nepouzitelnej), zadna furnace, zadnej in goem, natoz anc.

Asi to pro tuhle sezonu vzdavam :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera si tak beham Archon Wiz na GR70, asi 30 riftu a zadna WoH ani zminkou. tak jsem si zahral T10 riftik na DB a ony mi za celej rift az do konce padly 3!!
    to je stejny jako kdyz jsem tehda pred Kanai's cube hledal SMK
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja mam OW kridla sou cool!!!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RADOWAN: kámošem / kamarádem :)
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    MAESTRO_007: s kamo..co?:)
    JADE
    JADE --- ---
    SUNBEAM: dikes...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    JADE: ne, je to oddělené
    JADE
    JADE --- ---
    ty orli kridla by mela padat z chesty nekde gardens of hope tier 2 nehlede na season ci nonseason...zkratka najit tu rare chestu a cekat na drop...
    JADE
    JADE --- ---
    jinak technickej dotaz, vcera jsem preinstalovaval hru a nejak me to defaultne hazelo (prihlaseni bnetu i d3 game) na americky servery, hrozne jsem se divil ze nemam zadnej char atd...muzu si zahrat dejmetomu sezonu na americkym serveru, kdyz mam plny gamesloty nonseason charakterama v evrope...a dostanu stash/portret i na evropskym serveru, kdyz to odehraju na americkym nebo ne ?! :) asi ne co ?!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MALY_BOBIK: jo aha.tyhle kridla mam pocit nejsou jen sezonni,ne? opravte me nekdo kdyztak,ale mam za to,ze jsou pridany cca se zacatkem sezony/novym patchem a muzes je tedy najit uz kdykoliv i mimo sezonu/po skonceni
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ONDRA_PATA: ty orli kridla, ono jich je vic ?
    WASQ: pristi tyden by to asi slo hele, ted sem zabitej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam