• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Hlavne se neomlouvej!!! Je to zabava. :) Dokud mas zamestnani a zenu je vse v poradku. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: taky jsem na to nekouk do dnes,kdy jsem mazal postavu.proste kdyz je mlada na nocni,tak zomu dam i 14 hodin,jinak tak 4 tydne a vic bohuzel nedam
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: tam proste chybi "Total Played Time" :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: ja mam asi 2500. ani se na to uz moc nekoukam. ale opravdovy nolife maji treba 7K +
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jasny,bekdo nahraje vic pri mensi aktivite a obracene za ty roky,ale i tak.spis me zajimalo,jak na tom jste od vydani
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: takhle to nemuzes pocitat ... to nejde
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak co tak co, já si to teď spočítal a 2949 hodin = 170 dní :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze jaky to je?
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: jo jo :) je to legrace. clovek se trapi aby tak tak udelal 100 GR. pak se na to na 2 mesice vykasle. pak se prihlasi do hry. odpovi na prvni call a lup 105 GR a jeste speed ... :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: ja si rikal , ze to bude neco takovyho kdyz sem te videl online :-)) ja se tesim na ten patch , proste podle me bude teprv ted poradna zmena ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: me stves. :) tak jsem se tady vcera tak rozohnil, ze jsem k tomu vcera vecer sedl a uz jsem zase v tom ... chjo :( ale zase na chvili zabavi :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: ja minuska nedavam, na to nehraju :) no ofc ze treba to WD to odsere na solo , stejne jako monk s inner ( ktery se na solo nehraje ) ale ve vysledku to snizi GR na solo jen o par...

podstatnej krok dopredu je snaha o ukonceni mety 1+3 , nicmene hlavni problem diabla stale jsou paragony aka totalne nevyresena blbost :-)

beztak tady meleme jen pro sebe a podstatny je jak se to bude hrat po patchi ;-)
    WASQ: njn, prechodzi sezonu jsem v podstate single nehral. Tuhle jsem nehral multi. Puby me nebavi :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem teda sezónu zkusil (udělal 700+ paragonů) a zjistil jsem, že největší skill v D3 je momentálně najít partu na GRka, když mě přestalo bavit solo :)
    DWAY: no nevim, predchozi sezonu hralo mnohem vic lidi, nez tuhle.
    WASQ
    WASQ --- ---
    A nerf heal monka... :)

(jo a já taky hraju OW místo D3 - je to dobrý!)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Hodne lidi hraje misto D3 overwatch, alespon od nas skoro vsichni. WD nerf je slušnej no. Ale tak oni přijdou s nějakym buffem gemů beztak nebo budeš mit ramaldany na prsteny/necky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: to je jednoduche. Prijde dalsi sezona, a vetsina lidi bude zpatky :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    no,ja si tu solo season zase rad dam.uprimne me hry uz nebavi jako na stredni,ale o to vic nedam na Diablo dopustit. jedina hra,kterou hraju. krom Heartstone v mhd na mobilu.
    a vubec se nebojim,ze me neco od hrani odradi.
    prinejhorsim dostanu zase kus truhly,dojedu 3 zbyvajici set dungeony,pofarmim matros,wardeny...ono 2-3 krat za tyden hrani taky neni tolik,abych se kvuli tomu musel rozcilovat
    NJORL
    NJORL --- ---
    DWAY: D3 je hra o neustalem zlepsovani se. Jakmile na tento princip sahnes, tak koncis. V minulem patchi nerfli exp. V tomto vysku GR. 2x za sebou je to smrtelne.

Hele me je to jedno. Ja jsem se diky poslednimu nerfu Expu na vysokych levelech dostal z D3 zavyslosti. :) Proste kdyz to ted neexpi tak to proste nema smysl hrat. Stejne tak to vnima cca polovina klanu, ktera prestala po patchi hrat ... cca 75 lidi. V predchozim patchi byli aktivni vsichni. Proto rikam, ze zabijeji hru.

Ale o tomhle tady zase muzeme roky polemizovat a hovno z toho ... takze koncim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: ja si spis myslim, ze je blbost ta cast "zabijeji diablo". Nerf je soucasti kazde "online" hry. Uplne stejne ti muze zabit hru, kdyz to je moc lehke.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam