• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: aha, dik...ale v 2.4.1 daval nejvic na 80 ne ?! :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nn,sutr muzes augmentit i pres 100
    JADE
    JADE --- ---
    ale je to trapny, materialu jak sracek pro kazdyho nooba ;[
    JADE
    JADE --- ---
    hmmm tak tXIII ve 4 neni faceroll jak jsem si myslel ;[
    JADE
    JADE --- ---
    hmmm tak koukam, ze se asi tomu augmentu nevyhnu....takze dps tedkonc WD only jo ?! :P wizze zase muzu uspat ?
    co se tyce augmentu, nejak jsem to nepotreboval na ty 80-95 runy jako supp monk...stale plati, ze nejlepsi a vlastne max co prida je sutr lvl80 ?
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: ani jednou jsi me nepotesil ! :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Tohle je 65 a trikrat nic. :)
    JADE
    JADE --- ---
    no uz aby byl vecer...;)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: multishot DH nebo WoL monk uplne v pohode...obcas kdyz se nudim, chodim protahovat noobs na GR 60 a davam to v klidu...
    jak je to s tim archon/firebird wizzem, byl to bug, nebyl to bug ? hraje se to dal, nehraje se to dal ?! :P
    predpokladam, ze supp monk zustava nemenny ?! :P
    NJORL
    NJORL --- ---
    MEMORY: Upgrade by zaslouzili servery! 211 je proklinana snad vsemi. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja bych se v ty grafice radsi moc nepatlal nebo to zas bude pro vetsinu nehratelny,az se rozjede ta barevna diskoteka
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEMORY: tl;dw v prvni pulce se rozpovidal o te konspiracni teorii a v druhe pulce se rozpovidal o tom, jak je to treba brat se skepsi a jak casto byva to nejjednodussi vysvetleni spravne (print error). Kazdopadne ve zkratce asi jak nasi meteorologove: "Diablo 4, muze vyjit, ale taky vubec nemusi vyjit a mozna to bude jen datadisk" :-D
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    DWAY: ja to nedokoukal cele. na to nemam tolik casu :D tech pozic bylo dost no. ale tezko rict, jestli je to pro datac nebo nextgen Diablo. kazdopadne by upgrade grafika zaslouzila
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEMORY: no zminoval tam, ze blizzard vypsal spousty diablo related pozic :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: no ja se obavam, ze nikdo neni dost geared na to, aby probehl TXIII za 4 postavy v jednom ...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MEMORY: to mas pravdu, ale tahnou se zvesti ( nebylo potvrzeno ) , ze druhy avizovany datadisk byl odpiskan a jeho obsah bude ve forme patchu .... nicmene tenhle blizzcon by mel patrit diablu , ptz jak pises, vse ostatni je hotove + ofc neco oznami k OW....

NJORL: to ano, ale ted ti proste padaj 2-3 klice ! ne 1-2 :D hele split tezko rict... na TXIII to je ofc nejlepsi ale musis byt geared no ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: no ja tomu moc nerozumim. Farma klicu na TX byla pohoda uz ted. :) Beztak je to otrava probihat to stale dokola kvuli klici. :) Jestli dobre pocitam, tak pokud je TX ekvivalent GR 45, tak TXIII bude GR 60. Takze stale s prstem v ritce. Jen bounty ve splitu budou narocnejsi, protoze 3*GR 60 health potvor, coz uz neni prdel. Jsem fakt zvedavej, zda lidi nebudou radeji stale behat TX. No necham se prekvapit. :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    Pokud by to bylo D4 minimálně 2 roky to ještě nebude :) očekávám datadisk, který musí mít už rozdelany. Protože teď tam Blizzard nemá nic pořádného na práci. WoW Legion už je hotový, SC2 skončilo. A to ostatní je teď už jen o skinech, nových mapách a pár nových hrdinů
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MEMORY: ja se modlim, at to hlavne neni D4 ... nehodlam to kupovat vse znova kvuli bonusum atd, jen at D3 vydrzi jeste aspon par let :D

NJORL: krom nerfu zDPS a tornada , to jsou jen maly zmeny... ae farma GR klicu je pohoda ted, T13 me bavi taky a este sem to vsehcno poradne neprozkoumal :D
    GR se bude chodit jen cca o trochu nizsi .... takze si udelal dobre :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    DWAY: mozne to je, kamos co dela 3D modely do her mel nabidku od Blizzardu na nejaky novy Diablo projekt. podle me to ale bude spis datadisk. ale kdo vi :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: CO PRESNE??? Nekteri z nas musi byt v praci. :)

Ja jsem si vcera rano uvedomil, ze jsem asi v prdeli, protoze jsem nevyuzil patch 2.4.1 k tomu, abych ty nejdulezitejsi gemy upnul co nejvic to jde. Obecny predpoklad je, ze v 2.4.2. se budou behat mnohem nissi GR. No zapnul jsem to v 8 rano a vypinal v 10 vecer, ale bane of trapped, simplicity strength, enforcer, zeis stone, toguk a stricken mam na 110. :) Strasne me boleli oci a z tornada mam daveni ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam