• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    JADE: Tak ja tu classu co si vemu do sezony, tak te promazu itemy krom anc, pac v sezone mi vetsina veci napada. takze za sezonu mam vetsinou 4 komplet sety a 2 funkci buildy. vpodstate po kazde sezone mam silnejsi postavu v NS. Ale i tak mam problem s mistem, to se musi nechat :/
    JADE
    JADE --- ---
    no ja bych si sezonu klidne zahral, ale nemam volnej gameslot ;[ duvodu proc ho nemam je vic, ale rozhodne nemuzu smazat ani jednu postavu, protoze nemam kam dat veci ;) veci = to nejdulezitejsi na kazdou class mit alespon 2 funkcni/hratelny buildy, tj. setovky ze vsech setu (chtel jsem jednou udelat treba ten set dung achiev) a par serepeticek navic+anc zbrane co popadaly...no najednou je plno uplne vsude a ja si nemuzu zahrat eni tu blbou sezonu kdybych chtel...ale ja ani vlastne nechci taky trosku z duvodu jak rika Njorl, nebavi me zacinat od zacatku, ale spis dolazovat jiz poctive odehrane k dokonalosti...myslim, ze prostor by mel byt i pro takove hrace a ne je sproste utnout a poslat do hajzlu bez moznosti vyberu ;[ ale v tomhle blizz vzdycky byl nekompromisni shit...
    Proste ve chvili, kdy v season poskladam anc equip a dostanu stash navic, pro me diablo ztraci smysl a cekam na novou sezonu. Ja ti neberu, ze te to bavi jinak, jen pisu, jak to mam ja ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    AVATAR: Nesmysl. Kvuli tomu se na NS rozhodne nefarmi. Pri kazdem patchi vyjde treba novy build wizny. takze vsechny wizny vyndaj pulku veci co potrebujou ze stashe, druhou maji podprumernou, tak jezdi TXIII aby nasli top verze. Pak se levelujou gemy na augmenty co to jde. A ve chvili kdy to mas se jedou bud speedy na Paragony nebo Pushe na up gemu, ktere pouzivas. Rozhodne se nejdna o 0,1% zlepseni a o snahu o vymazleni toho top buildu pro push.
    NJORL: me prijde smesne farmit mesic, aby ti padl equip o 0,1% lepsi, nez predchozi. By me brzo prestalo bavit :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    let the fight begin
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Ano mas pravdu. Zacinat stejnou hru kazde 4 mesice znova rozhodne neni kokotina. :) Promin, ale vsichni S hraci mi prijdou smesni.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: toto NJORL: a nebo hrat Season , ptz non-S jebat :) tralalala :P

MEDAN: jj měl by :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: V tuhle dobu jsem zacal hledat klan.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: 1. NS je mrtva od ty doby co pridali sezony 2. ja sem za tu dobu co hraju byl pub jen na bounty a nikdy sem nemel problém sehnat partu. Asi něco delas spatne :-D
    JADE
    JADE --- ---
    musim si postezovat, osobne mi tu hru uplne zkurvili, vlastne neni duvod to hrat NS...je fakt problem na publicu potkat nekoho kdo ma paragon 1k+ a kdyz uz ho clovek potka tak dat gr85+ je temer nadliskedj vykon, jinak same low para hrace potkas...jediny co clovek muze je grindeni tXIII ale tam ten paragon zkratka s 1100+ neskace ;[ nechapu to, proc to takhle zabili...nemuzu levlit gemy, nemuzu vylepsovat efektivne paragon lvl...srat na to fakt, asi to minimlane do dalsiho patche definitivne uspim ;[
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    HOUMI: ten amulet by mel stale byt mozny ziskat ne?
    The Murlocket - Diablo Wiki - Wikia
    http://diablo.wikia.com/wiki/The_Murlocket
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MEDAN: primo z vanily ne, ale mam schovanej ring co uz nepada + modrej amu co vyvola mini murloca :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEDAN: a kam bych je asi tak dal, kdyz mi nestaci ani pridany zalozky v truhle za sezony? :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    mate z vanilly jeste schovany nejaky predmety? :o)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Retro čtvrtek? :D
    Ja si jeste pamatuji jak bylo jedno misto v A2 kde se huntil goblin, takovy ten vstup do pouste, jakoby tocity vystup nahoru a tam pry bejval :)
    Pak se sbírali bíle itemy na craft, nebo to uz bylo pozdeji? A taky se craftili sety od kovare :)
    JADE
    JADE --- ---
    zas tolik ne...cca 4,5 roku ?! :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já si pamatuju, jak normální smrtelníci nemohli do A3, protože přišery dávaly instant (to tušim byli jen 4 obtížnosti) a tou dobou se chodil bridge v A3, kde za tebe elitu čistil Tyrael.. To už je let :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: ja behal s ww barbinou prave alkaizeruv run v a3 porad dokola jak mental :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ja jel jako support CM freeze wiznu :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: nene, vrchol ve vanile bylo mit WW a tocit se ve fields dokola :D pak byl EP monk a to byla srandaaaaa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam