• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: mam na vsech postavach gemy co postavy potrebuji na levelech 74-80 (krom monka, tam mam snad 84) + vsechny gemy co existuji v truhle na levelech 66-70...a nikde augment, ten hodlam narvat jen do jedny dps postavy...rozhoduju se mezi DH a WD ale chtel bych augmentovat z 80tkovejch gemu, ale ty proste nemam nazbyt...zase ty 80tkovy co mam a pouzivam na postavach nechci spalit na augment, protoze buhvi zda bych to vsechno zase nalevlil v pripade ze by se mi nedarilo solovat 80+...to je ta situace !
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: asi vis, ale spadne ti jenom ten gem co nemas aktualne na sobe nebo neni v truhle... takze jestli jich mas hodne tak je pouzij a vytunis dalsi vic s lepsi postavou :)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: jj ja mam vsechny gemy uz takhle nahnany na tech cca 66-70 i ty puvodni 45 a dalsi uz nepadaj a ani se mi nikam nevejdou...je to zkratka takova lehce patova situace...ale nic tak uplne neresitelnyho to neni, je fakt ze mam velky cukani naskocit po letech pauzy do Legie :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: tak pouzij ty 70+ gemy... jak pises zas tak velky rozdil to neni... a hlavne je obrovsky rozdil bez gemu a snima ze...

na farmeni gr80 je ale potreba hoodne slusna postava jak psal NJORL, to kdyz mas tak verim ze neni problem si najit klan a "kamose" se kteryma pak behas 90+ jak nic .) ..a klan s dobryma lidma je nejlepsi cesta jak si kvalitne zahrat.. pripadne hodne casu a pevne nervy na publicu...

pokud mas hodne klicu, tak ja to delam tak, ze beham nizke GR (45 a vic) kde vylepsim gemy od nuly treba po 40+ podle postavy a pak beham s borcama GR kde uz vylepsuju k 80+... prijde mi "skoda" ve vyssim GR vylepsovat gemy od nuly... pak mas i tech gemu k augumentaci vic...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ono ne kazdyho bavi se honit za paragony jak silenej a hrat porad dokola to samy,co hrajou ostatni,co se honej za paragony.proto sezona.
    absolutne me nebavi kecy typu "vem supp monka", "coze? ty nemas supp monka?", "ty mas jen paragon 1100 od vydani RoS?"...

hrozny egoisti tohle.cloveka,co by si zahral pro zabavu a s tim co ma,respektive s tim,co se slozi ve dvou lidech,aby clovek pohledal
    JADE
    JADE --- ---
    jinak tak nejak proste bounties a tXIII farmu nemuzu ani videt, klicu mam tolik, ze nevim co s nima a 99,5% dropu stejne jde ke kovari, protoze ty lepsi rolly a v ancientu zkratka nepadaj...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: no ja to mam tak, ze bez nejakyho farmare 80+ solo gr se moc nehnu...bohuzel...
    mam vsechny classy, vsechny sety v ancientu, ale bez idelanich rollu a gemy do 84 (to mam jen na supp monkovi) jinak spis 70-80 a naladit tech 15x80tkovejch gemu na augment, kterej bych vrazil do vyvolene dmg postavy abych s ni mohl farmit ty solo gr 80+ nebo behat nejaky zajimavejsi public gr 90+, se mi nejak nedari...protoze public GR je proste shit...no a ten supp monk preci jen je takovej nejakej stejnej furt a mydlim to uz od nepameti, takze bych rad kdyz uz mam nejakej ten paragon nazbyt delal i to dps...navic se mi minule stalo, ze jsem sel nejakej public 85 se supp monkem a ti hosi proste nemeli dostatecnou dps a pobihali tam jak zbesily a chcipali...proste naky lamy, ale kdyz me vsichni tri vyrvali ze tak spatnyho supp monka jako ja jeste nevideli, tak jsem si to vzal osobne a regulerne se nasral :|
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Bounties jsou prokleti. Ja uz bounties vubec nehraju. To je prace, neni to zabava. Mnohem zabavnejsi je mit postavu kterou chce vylepsovat optimalizovanou na T13 rifty a hledat tam. Postupne si z dropu stavet postavu na gr. A idealne prve support verzi a pak dps verzi.
    JADE
    JADE --- ---
    jako vono narollovat ancient se spravnejma statama to neni jen tak, co si budem povidat...to kdyz ti zkratka nedropne na stesti, tak jsi v pici, nebo stravis mesic na bounties v kuse ;[
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: unfair...tyvoe to nez bych poladil a prekostkoval staty, to bych mohl chcipnout tak v RL ;[ na to sere pes...no spis premejslim, nasadit augment z 60-70tkovejch gemu a neresit to zas tolik...zas tak markantni rozdil uz nebude, kdyz nasadim 70tkovy misto 80tkovejch ne ?! na 100+ si v soucasny dobe nechavam zajit chut...na public sezenes tak max rift 85 these days ;[
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: LTK monk je sice raketa, ale je STRASNE nudnej.

ja jsem si udelal verzi generatora, kterou pouzivam na T13 a je super zabavna. teda alespon pro me. T13 davam BEZ augmentu za 5-6 minut.

Erik - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/67348113

Jinak absolutni souhlas s tim co pises. Monk je velice variabilni a vyuzitelnej
    NJORL
    NJORL --- ---
    a to je dany tim, ze lidi se placaj na sezone, misto toho aby pilovali postavy na NS :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: ne. rozdil je v raw dmg. Ty mas 2 160 830. Ja kdyz to prehodim do GR setupu, tak mam 5 milionu. A od toho se pak vsechno nasobi nahoru, vc discipliny. navic na ni mam 110 lvl gemy. proste je tak 3x silnejsi.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: za wd mam vicemene vsechny hratelne buildy a stridam podle nalady...

nejvic me ale tedka bavi LTK monk na T13 a bounties... to je super raketa :) ...na gr muzes mit generatora a do groupy pripadne healera, ten ma vyhodu ze se vzdycky hodi do groupy, ale hraje ho dost lidi :) ..pripadne i exploding palm neni marny...

http://www.diablofans.com/builds/82237-t13-speed-ltk-monk-2-4-2-swk

tedka zkusim tu wiznu, tak snad nezklame a predstavuju si ze zkusim dva tri buildy...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: S Wiznou jsem míval 3, ikdyž archona jsem taky hrál spíš okrajově. Na farmení "prskavku" a pak delsere, bez twisterů teda, ty mi nějak nešly nikdy
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ONDRA_PATA: jade set je hodne funy :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem odehrál jednu / dvě sezóny s WDčkem a peti a jejich stupidita mě tak srali, že jsem musel přestat :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: jj.firebats sice postaveny nemam,ale i jade set me dost bavil.v podtaate mam jade na t13, gargy na GR a kure na bounties :)
    s jinym charakterem si mi nic podobnyho nepovedlo.mozna tak monk se zvonem minulej patch.vim,ze i s wiznou postavis tri buildy,ale archon me desne nebavi.
    ted jsem zkousel zpetne stavet takovej fire hydra build a docela dobry,bejt to silnejsi...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Navíc "kuře" set je zábavnej a zase dobrej na bounties, celkově má hodně pro mně zábavnejch způsobů jak se dá hrát. Pak mě ještě hodně bavila Wizna teda
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: mam kazdou sezonu tendence ho vzit zas :D precijen diky helltoothu se ty questy jedou asi nejsnaz,hlavne to levleni solo GR
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: To nezní dobře, tudíž vidim to zase na WD, tuhle sezónu jsem přecejen moc nehrál a minulou (resp. předminulou) to byla Wizna, takže si ho zase užiju:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam