• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JADE: ty ses strasna farma :D
    JADE
    JADE --- ---
    nejaky nabuseny sezonak pls ?! potreboval bych fakt help s tim zkurvenym cleansing chest eventem...sologr 75 nedam ;[ a je to posledni polozka pred stashem...dekuju
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak musi říct, že mi taky trochu cukala ruka na klávesnici, když se mi po třetí nezapočítal quest za bounties v publicu. Tak jsem to proběh na hardu solo, ale stejnak hodina v prdeli..
    JADE
    JADE --- ---
    VENOME: diky za tip ! ja myslel ze to musi byt solo...tim je to vyreseny !
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Já už jsem protažen, díky moc oboum aktérům, asi nejlepší protažení, co jsem kdy měl, pomalu jsme dali i celou season journey!
    VENOME
    VENOME --- ---
    JADE: pokud si to chces extra zjednodusit, tak vyhledej cursed chest v actu 5, tusim ze na Path of the drowned( spawnuje maly monstra a rychle za sebou) a az ji najdes, prizvi do hry nekoho s unhallowed essence dh a udelejte to spolecne.
    JADE
    JADE --- ---
    zatim jsem dal neco pres 200 ale na vic se nemuzu dostat a me dochazi elan a trpelivost...
    JADE
    JADE --- ---
    uz je vylevlovano ;)

bmw. dneska jsem chytal u hry amok, fakt po dlouhy dobe se narusila moje zen aura a ja mel chut zacit triskat do klavesnice jak zamlada ! :DDD zkratka ma nekdo horkej typ jak udelat season conquest achiev ?!? jediny schudny mi prijde bud solo GR75 (clovek si musi jo pockat na gear a paragon) a nebo zabit tech 350+ mobu pri cleansing chest event....no jo jenze...DH chapu ze to ma v prdeli a da to ikdyby nechtel...jenze co treba takovej stupidni crusader konkretne hammerdin ??? nataham vzdycky i monstra z puilky levelu (take se pocitaji) a vlitnu na to, jenze ty zmrdi co se spawnuji na zacatku chestu, tak se vzdycky nekam rozutecou a ja nez je chytnu, ztratim pul casu ;[[[ muze nekdo poradit ? dik !
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: od osmi hrat budu,tak se kdyztak prihlas ingame,jestli je to furt aktualni.season
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Bude dnes někdo hrát ? Bych poprosil o protah, kdyby se někomu chělo, budu tu celý den:-) Všechny z nástěnky bych měl mít přidané, jsem tam jako Tatras#2215. Jinak nemáme iclan ? Můj stávající je už bohužel v současnosti neaktivní, takže bych se s radostí přidal
    TSA
    TSA --- ---
    CHEWBACCA: když jim nascanuješ občanku, tak udělaj všechno, pokud nemáš fake jméno na acc...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tak ani helpdesk centrum.cz mi nepomuze k obnove hesla i kdyz na strankach pisou ze si me overi a pote mi heslo dokazou obnovit. Nic.

Je nejaka cesta pres battlenet help kdyz nevím heslo k mailu? má někdo zkušenost?

ONDRA_PATA: premyslim ze koupim diablo znova, protahnes me kdyztak?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    OBOJETNIK: to je jeste muj old profile co sem prodal, koukám že kupec moc nehraje :-)

OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    CHEWBACCA: mám, vidím tě jako "kRejBA", tag #2361, Offline for 3 years :}
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: dik mrkni prosim jakej tam mam uvedenej email pls. byl sem tam krejba/krab/tomak neco z toho
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: mozna jo,ale nepamatuju se,jak jsi tam byl.dostanu se k tomu nejak za 2 hodky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    pls nemate me nekdo v pratelich z drivejska v dia nebo bnetu ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    taky muzu protah
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JADE:
    MALY_BOBIK: Super díky kluci, jakmile uvidim někoho z vás online, tak se ozvu:-)

SCHMEJDE: Jojo taky vždycky zaspim, ale HC teda už nehraju, vždycky zařvu když jsem zrovna unavenej nebo nedávám úplně pozor a hraju tim pádem víc casual
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    uz je nova sezona? pici, ked sa mi vrati komp z opravy, rad by som zacal novu HC sezonku. Niekto to hra na HC, ze by mi spravil lvl 70 ? :)
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: dekuji zpetne a zvladnul ! :D ...prutah mile rad predam dal...WOTAR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam