• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JADE: No mě už to taky teda moc nebaví všechno farmit od začátku, taky už většinou jedu jenom na portrtét, peta a stash. Tuhle szónu jsem každopádně zase zaspal, tak doufám, že se tu najde někdo hodný na protažení:-D Každopádně fakt už by to chtělo nějakej novej kontent, ne jenom obměnu setů a přidání nějaký mapy na bounties
    JADE
    JADE --- ---
    aha, no to jsou veci...a ja uz si zacinal rikat ze je to nudna hra, kterou jsem "dohral" je fakt ze ty sezony tomu davaj trosku jinej rozmer, hlavne kdyz si fakt prazdnej, nemas matros, nic :) trosku se mi z toho udelalo soufl z ty predstavy co vsechno by me cekalo, nez bych se dostal tam kde jsem s NS ... no a ja debil si koupil Legion + 2 mes sub, protoze se v d3 nic nedelo ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jo,jedine dodelanim chapteru x se ti otevre chapter nasledujici.ale treba na kompletni set musis udelat vsechny chaptery do ty doby,nez v chapteru x udelas quest na posledni dva kusy setu.ten chapter uz pak dodrlavat nemusis.
    ale stash a portret dostanes vzdy za dokonceny chapter
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: ee, muzes se na to vysrat :) ..viz ten portrait fame, ktery je uvedeny pod vetsinou sloupcu, tam musis splnit vsechno... stash je jenom Conqueror
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: to asi jo, ale zapomenes nekde zabit nekoho a podle me se to nezapocita ne ?! :P bylo by to logicky...nedas-li komplet chapter V, nemuzes mit komplet chapter VII ne ?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: "nemusis"... druha vec je, ze vetsinu splnis tak nejak automaticky nez splnis ten sloupec Conqueror :) (kdyztak me opravte jestli se pletu)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: no ja jsem to pochopil, ze staci udelat jen tyhle veci, ale pokud to je v ramci journey, tak zkratka musis splnit vsechny ty achievy i predtim nepletu-li se ne ?! :P
    tj. slayer, champion, destroyer
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    posledni dve sezony jsem to delal komplet cely i prddminulou na 70 HC.kdyz uz ji zapinam,tak ji taky dokoncim :) a stacilo nejakych 600 paragonu.

btw jedu domu a zapnu to,nebude mit nekdo cas na protah na lvl70? dal jsem wiznu a particce se branit nebudu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: vsak jo, to je to same co na tom odkazu (sloupec Conqueror)

to chci dat taky a pak uvidim jestli hecnu i ten Guardian... ramecek je docela pekny :D
    JADE
    JADE --- ---
    tady ale pisou ze na stash tab by melo stacit pouze toto :
    Complete a Torment XIII Rift in under 5 minutes
    Complete Greater Rift 60 solo
    Kill Greed on Torment XIII
    Kill Izual on Torment XIII in under 30 seconds
    Reforge a Legendary or Set item
    Augment two Ancient items with Level 40 or greater Legendary Gems
    Level three Legendary Gems to 55
    Complete two Conquests
    JADE
    JADE --- ---
    to jsou svine omg ! ja si rikal, ze ten puvodni portret co jsem se chtel byl ohnivej pentagram a ne ten hnusnej co mam ;P a vono ten ohnivej dostanu az za toho Guardiana jo ?! :P to je kundovina...no fakof sezona ! :D nebudu nahravat paragon 1000 na sezone ;)
    JADE
    JADE --- ---
    aha, kunda...conqueror na stash !!! no to me poser....;)
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: to ne...tu na set, kridla a portret ale jo...to mi staci ;) kazdopadne...taky si rikam ze to chtelo neco vic...ala 40solo GR atak, ale na zacatku v menu mi to pise, ze jsem complete...kde najdu komplet journey pls ? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jestli teda myslíš, že si udělal chapter IV na set, tak tím journey nekončí... :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE: gemy na 65, conquesty? Jestli máš celou journey za 10, tak dobrý!
    JADE
    JADE --- ---
    ale dobry vychytavky...clovek i po letech zjisti, ze to hraje uplne spatne ;)
    JADE
    JADE --- ---
    ten Quinn vypada, ze bere nejaky spatny drogy ;P
    jinak jsem si z nudy dal konecne svoji prvni sezonu...smaznul jsem Crusaderku, pac jsem mel stejne jen par hodin najeto a ten set co pada za sezonu jsem stejne chtel...a bylo hotovo za 10h cistyho casu komplet journey...coz mi prijde teda dost vo hovne...
    WASQ
    WASQ --- ---
    MAESTRO_007: já mám makro na všechno, co se musí mačkat pravidelně. Teď třeba na Vengeance u DHčka. Zevl mód.. ZzzZZZzz
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja vim :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam