• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ONDRA_PATA: to ze to chystaj, neznamena, ze to vyjde brzo :)
    o vikendu jsem se bavil s kamosem 3D artist, ktereho tahal uz po nekolikate Blizzard k sobe, ma ve friend listech asi 20 lidi z blizzu a tohle z toho pochopil. nevi teda koncept jeste. rikal, ze by to melo byt vic D2. trochu jsme spekulovali nad vic MMO
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEMORY: nejnovejsi nebo par dni stary? to uz jsem taky slysel nacez nekdo reagoval tim, ze misto toho budej novej obsah rozdelen do patchu...
    btw D4 se chystat opravdu muze,to uz je skoro jasny,ale videl bych to nejdriv za 3 roky
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    tak ze zakulisnich zprav se chysta Diablo 4 :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOTAR: co vim kazdej je nekde vsude mozne ale asi bych se taky pridal :)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    WOTAR: super.. takze nejsem lempl. skoda ze sem tohle nevedel.. rozpustil sem x legendarek ktery by na to urcite poslouzily dobre
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    IMPROVIZACE: Musíš mít nějakou speciální schopnost, kterou můžeš vytáhnout, takže ty legendary bez ničeho nejdou, případně setovky taky ne, protože ty samy o sobě taky nic neumí.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    lama dotaz: (hral sem naposled season 1 tak me nebijte)
    zalozil sem o vikendu seasonal char a delam ty ukoly. zasek sem se u ukolu extract power from item v ty novy "horadric cube" (nepamatuju si jmeno). chapu dobre ze ne kazda legendarka/setovka se na to da pouzit?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MALY_BOBIK: No solo to fungovalo, možná bude háček v tom, že musíš udělat úplně všechny bounties, takže můžeš s lidma i split, ale musíš začít u první bounty, jak se připojíš do hry kde je už třeba jedna hotová, tak ti to nezapočítá. Další věc co jsem četl je, že se někdy bugne Tyrael pokud si vybereš odměnu dřív, než máš hotový všechny najednou. Každopádně když jsem to dal celý solo, tak ok:-) Jinak tuhle sezónu jsem se rozhod, že možná budu trolit a udělám si high-end angry chicken build a to bude všechno:-D
    Jinak kdo je tady v tom Nyx klanu ? Rád bych se přidal:-)
    OPIZEC
    OPIZEC --- ---
    nepíšou tm solo dá se to udělat v partě
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: dyt to tam pisou ze na solo O,o
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: nemusí
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOTAR: bountis musis udelat jen solo ne s lidma :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JADE: ty ses strasna farma :D
    JADE
    JADE --- ---
    nejaky nabuseny sezonak pls ?! potreboval bych fakt help s tim zkurvenym cleansing chest eventem...sologr 75 nedam ;[ a je to posledni polozka pred stashem...dekuju
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak musi říct, že mi taky trochu cukala ruka na klávesnici, když se mi po třetí nezapočítal quest za bounties v publicu. Tak jsem to proběh na hardu solo, ale stejnak hodina v prdeli..
    JADE
    JADE --- ---
    VENOME: diky za tip ! ja myslel ze to musi byt solo...tim je to vyreseny !
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Já už jsem protažen, díky moc oboum aktérům, asi nejlepší protažení, co jsem kdy měl, pomalu jsme dali i celou season journey!
    VENOME
    VENOME --- ---
    JADE: pokud si to chces extra zjednodusit, tak vyhledej cursed chest v actu 5, tusim ze na Path of the drowned( spawnuje maly monstra a rychle za sebou) a az ji najdes, prizvi do hry nekoho s unhallowed essence dh a udelejte to spolecne.
    JADE
    JADE --- ---
    zatim jsem dal neco pres 200 ale na vic se nemuzu dostat a me dochazi elan a trpelivost...
    JADE
    JADE --- ---
    uz je vylevlovano ;)

bmw. dneska jsem chytal u hry amok, fakt po dlouhy dobe se narusila moje zen aura a ja mel chut zacit triskat do klavesnice jak zamlada ! :DDD zkratka ma nekdo horkej typ jak udelat season conquest achiev ?!? jediny schudny mi prijde bud solo GR75 (clovek si musi jo pockat na gear a paragon) a nebo zabit tech 350+ mobu pri cleansing chest event....no jo jenze...DH chapu ze to ma v prdeli a da to ikdyby nechtel...jenze co treba takovej stupidni crusader konkretne hammerdin ??? nataham vzdycky i monstra z puilky levelu (take se pocitaji) a vlitnu na to, jenze ty zmrdi co se spawnuji na zacatku chestu, tak se vzdycky nekam rozutecou a ja nez je chytnu, ztratim pul casu ;[[[ muze nekdo poradit ? dik !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam