• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HOUMI: pokud to porad plati tak parada.. ja si procitam wiki ale neprijde mi uplne up to date (prijde mi ze po sezone4 tam moc updatu neni)
    diky.)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    IMPROVIZACE: toto http://d3resource.com/difficulties/# by mohlo zodpovedet tvuj dotaz, resp potvrdit :) mozna bych to dal i na nastenku :P
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    IMPROVIZACE: tak sem to meril a funguje to jak ma..
    dalsi dotaz.)
    docet sem se ze magic find uz skoro neexistuje na itemech a ze by mel bejt vyssi v riftech.. tohle porad plati?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MEMORY: byl ted leaknuty concept art Necromanceru ..... coz jsem proti ptz proste je WD a basta... snad bude ten 2.5 patch s new clasou -.-

v kazdym pripade to neresim, v patek se dovime vse podstatne :)
    R3SP
    R3SP --- ---
    IMPROVIZACE: na 100% jemto podle nejvyssiho elementu, runu si muzes dat jakou chces.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    IMPROVIZACE: som si dosť istý, že to je podľa vybratej runy, ale zase som to už pol roka moc nehral, tak to možno zmenili.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    CLAVEN: co si procitam internety tak pulka lidi tvrdi to co ty a ta druha ze je to podle toho k jakymu elementu mas nejvetsi bonus na vecech
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    IMPROVIZACE: V tomto konkrétnom prípade som to neskúmal, ale obecne to funguje tak, že element je podľa runy, ktorú si ty vybral ručne.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    narazil sem na dalsi vec ktery nerozumim.)
    Vyr's set u wizarda.. 2 set bonus tvrdi ze Archon pouzije efekt vsech run..
    tohle se mi ovsem nezda ze by fungovalo.. napriklad Pure Power runa snizi CD 120 -> 100 sec.. tohle se ovsem nedeje
    dalsi vec kterou nevim je jakej ten Archon by mel pouzivat element kdyz kazda runa ma jinej..
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    K3BAB: Nie je nic nove
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: jj lagovalo,ale pak se hral hrlltooth gargantuan.solo firewall mi problem nedelal
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já už mám Arachyr postavenej, jen to chce trošku poladit.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Tak jako já taky, až na to, že ten firewall se ve více hráčích nedal moc hrát jak to lagovalo, nevim teda jak je to teď. Já pojedu to kuře, ale koukal jsem že v grupě se jede taky Arachyr, tudíž vyzkoušim asi i to. Dřív si pamatuju, že se v grupě stavěl karjeram
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: ja mam helltooth rad,na WD mi nesahej :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MEMORY: Tak snad to nebude jako s Half Life III :-D

MEMORY: jo hodně lidí by to chtělo spíš jako D2, úspěch Path of Exile o tom jenom svědčí:-)

Jinak koukal jsem, že v Solo GR za WD vede zase klasickej Helltooth firewall build, už by fakt mohli přidat novej kontent ...
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ONDRA_PATA: to ze to chystaj, neznamena, ze to vyjde brzo :)
    o vikendu jsem se bavil s kamosem 3D artist, ktereho tahal uz po nekolikate Blizzard k sobe, ma ve friend listech asi 20 lidi z blizzu a tohle z toho pochopil. nevi teda koncept jeste. rikal, ze by to melo byt vic D2. trochu jsme spekulovali nad vic MMO
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEMORY: nejnovejsi nebo par dni stary? to uz jsem taky slysel nacez nekdo reagoval tim, ze misto toho budej novej obsah rozdelen do patchu...
    btw D4 se chystat opravdu muze,to uz je skoro jasny,ale videl bych to nejdriv za 3 roky
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    tak ze zakulisnich zprav se chysta Diablo 4 :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOTAR: co vim kazdej je nekde vsude mozne ale asi bych se taky pridal :)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    WOTAR: super.. takze nejsem lempl. skoda ze sem tohle nevedel.. rozpustil sem x legendarek ktery by na to urcite poslouzily dobre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam