• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    KID_MCHUTT: no me taky tak nejak napadlo, ze 500 max...ale neco mi rika ze nas budou chtit vzit klidne vo 800-1000 a to uz se mi asi uplne libit principielne nebude ;[
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JADE: max 15-20$, což je imo realistický odhad ceny...
    JADE
    JADE --- ---
    no kazdopadne NJORLova prani byla z casti vyslysena...ted mi reknete kolik jste ochotni za necromancera + stashe, gamesloty, portrety atd. utratit ?
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    tak ne, blizz chtel byt zrejme originalni, a tak se ten D1 remake bude kazdorocne otvirat jen vzdycky po novym v roce v lednu. a ten Necro vyjde az nekdy v 2017 na podzim. slibuji taky nejaky novy zony, Shrouded Moors and the Temple of the Firstborn, ale tech se dockame kdovikdy.

- The Anniversary Dungeon recreates the events, monsters, and levels of the original Diablo inside Diablo III.
    - Returning Boss Fights are The Butcher, The Skeleton King, Lazarus and Diablo himself.
    - The Dungeon will be 16 levels deep and accessible for all existing characters.
    - It will feature special visual and audio filters to invoke all that sweet nostalgia. Here is a little sneak peek of what that will look like. It will, however only use D3 assets (exception: some bosses).
    - Inside the dungeon, you'll only be able to move in 8 directions, everything will control and be animated a little more retro-y.
    - The UI in the dungeon will also be changed to be more reminiscent of the earlier titles.
    - You will be able to enter the Dungeon via a teleporter in The Old Ruins of Tristram.
    - The Anniversary Dungeon will be included in "The Darkening of Tristram" patch for free. It will be on PTR next week, and live in January.
    - It will be a limited time event, occurring for the month of January every year.
    - Completing the Dungeon rewards a Legendary Gem that fits into the Helmet slot, reminiscent of Diablo's Soulstone into which it will transmog your helmet. Click here for its full stats and look.
    - You will also be rewarded with two new portrait frames, a Banner and Sigil, a Butcher pet, as well as two weapon transmogs, the Butcher's Sickle and Wirt's Wooden Leg.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja je to se zmenana S8 vs. S7? kdyz koukam na diablofans,moc buildu nema nijak velky hodnoceni a Quinn nikde nefiguruje. chapu to tak, ze mam na wiznu hledat nej hodnoceny buildy? ze mezi S7 a S8 neni zadna zmena? nejak jsem nesledoval zmeny ve skillech
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Tak aspon armory je celkom fajn aj tie challenge rifty ci ako sa to vola. Ale tiez som dufal vo viac no.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já teda D4 určitě nečekal, ale placenej patch taky rozhodně ne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: tak na konci bude padat legendární gem do heady. Jestli bude co k cemu a bude ho nekdo chtit pro více postav...
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    tak to jsem teda zklamanej :( cekal jsem fakt D4
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja nerozumim tomu pro kdyz nedokazali vybalancovat DH a Cruise pridavaji dalsi postavu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    vôbec, prejdú to raz dvakrát a koniec. zase povedzme si to rovno, replayabilitu to dnes už zas takú hroznú nemá, a kto to chce hrať kvôli atmosfére, môže si rovno pustiť originál.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    koukam, ze ani fanousci to 20. vyroci neberou moc s nadsenim:

http://us.battle.net/d3/en/blog/20324407/restoring-the-balance-necromancer-overview-11-4-2016

aspon ze ten D1 remake bude free... i kdyz je otazkou, jak dlouho u toho lidi vydrzi.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem teda stastnej,ze nebi d4.nez se to zas odldi,tak bude pomalu d5
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: a cele diablo 1 v katedrale :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    JANDOS: mno, nevim, prijde mi to tak trochu redundantni classa, kdyz playstyle, co mel nekromant, uz stejne soupli witchdoctorovi.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ach jo :) to je ono? nova classa? no tak to jsem teda zklamanej ...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    meh

dúfal som, že ohlásia D4
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Diablo III: Rise of the Necromancer Pack Reveal – BlizzCon 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=rt1bLufR-VA
    DWAY
    DWAY --- ---
    Event teda
    DWAY
    DWAY --- ---
    Původní Diablo v trojce!!!!! The hype is real...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: bez augmentu jo,ale bez ancientu ne.musis mit aspon jedno,jinak to nad 70 nejde.a lepsi je par ancientek nasbirat nez zkouset jeden z dvaceti petasedmdesatek,ze vyjde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam