• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    meh

dúfal som, že ohlásia D4
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Diablo III: Rise of the Necromancer Pack Reveal – BlizzCon 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=rt1bLufR-VA
    DWAY
    DWAY --- ---
    Event teda
    DWAY
    DWAY --- ---
    Původní Diablo v trojce!!!!! The hype is real...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: bez augmentu jo,ale bez ancientu ne.musis mit aspon jedno,jinak to nad 70 nejde.a lepsi je par ancientek nasbirat nez zkouset jeden z dvaceti petasedmdesatek,ze vyjde
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: no treba takovej DH nebo WD to bez augmentu davaj...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jisteze to chce ancient a augment,kde to zijes :D
    JADE
    JADE --- ---
    MEKKZ: zdravim a diky za nazor...no poprvde to stale dost resim, nebot jsem posledni krok od ziskani portretu a slotu ve stash...nicmene na miste stojim 3dny ;[ invoker jsem naladil presne podle navodu co jsem posilal nize...vse mam i narollovane vesmes, tak jak bych mel...jedine co mi chybelo je socket do zbrane + zluty gem, ale i to mohu doplnit...kazdopadne na GR 70 mi prijde slabsi nez holy hammerdin...s all resist kamenama ve zbroji sice vydrzi o neco malo vice nez zemre, ale dmg mi prijde ze neni skoro zadna ;[ nechapu tedy kde by mohla byt chyba...osobne si myslim, ze s invokerem je 75 solo nemozne (bez ancientu a augmentu), coz je zrovna tak s holy hammerdinem a hybridnim bombardmentem...zkratka bez ancient vybavy a augmentu, solo 75 nelze s nicim ;S
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FORTRESS: kolik mas paragon? a v pekle shor :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MALY_BOBIK: Padla ancient 4560 dmg ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FORTRESS: uz ti padla ta staffka ? me zatim max baci kokot
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    JADE: tak tak, invoker thorn jde postavit fakt snadno a s belt of trove je ten bonus z bombardmentu nonstop, coz z jinyho setu nedostanete. Je to nejednodussi na postaveni a hrani. Imho je to porad nejsilnejsi build pokud nepostavite ancient LoN bombardemnt hybrid, ale na to nema nikdo nervy :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WOTAR: jojo
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS: A jedeš ten s tim Arachyrem ?
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jojo to je bombardment hybrid...to mi taky rekli, at potavim a ze s tim to udelam, ale musel jsem oponovat, ze to sezona skonci, nez bych ten gear dal dohromady ;[
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    R3SP: behem pristiho tydne budu mit v byte net tak klidne
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: To je mozny. Proste jsem videl cruise, kterej mel LoN prsteny a k tomu Ancient vybaveni a delal thorns dmg jak blazen. Bylo to krasny, ale proste na to nemam to vsechno najit :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ja bych dal, jedu dps WD a potrebuju heal/pull
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA, NJORL: tak ani picu panove ;[[[ chcipam a neni dmg na 73 ;[[
    stavel jsem to podle tohoto
    NJORL: ja myslim, ze si to pletes s tim bombardment prave....tam je gear desnej vomrd ;[
    R3SP
    R3SP --- ---
    nasla by se tu sezoni parta na gr? jedu gen monka nebo supporta muzu dat dokupy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam