• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Předevšim na tom můžou víc trhnout a výdělek rozprostřít do delšího času tim, že to budou vydávat postupně, stejná strategie jako u Starcraftu II. Nevim jestli tenhle postup vnímám úplně pozitivně, jsem docela zvědavej na cenu
    NJORL
    NJORL --- ---
    Proste se potvrdilo to, ze mela byt 2 expanze, ale nevydali ji, rozbili ji na kousky, roztahli do casu a postupne to vydavaj ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    TORUG: Proc mesic? To jednou projdou, dostanou sutr, kterej je nanic a zase to vypnou :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    MICHIGAN: jak dlouho jim to vydrzi? to ti reknu naprosto presne... Mesic.. Pak budem zase cekat rok na dalsi mesic..
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    NJORL: to zni jako best in slut
    NJORL
    NJORL --- ---
    :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: no ja jsem na polstinu marnej, ale google translate rika Whore saber +3 bullshit?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Kurwa szabla pierdolenia +3?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: bude patch ted v lednu a pak se nic nevi co bude mezi tim patchem a necrem :) podle me bude jeste 1-2 dalsi :P
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: nevim co to ma kamos za build, ale do grupy je pouzitelny dost, jako supp misto barba
    JADE
    JADE --- ---
    WOTAR: jako nejakej zarytej cruss mi vcera psal, ze pro cruse se chystaji velke zmeny ze to bude meta do grupy s wizzardem na pristi patch atp. ale nejak me to nedrasa nercy, pac ja bych ho potreboval pouzitelnejsiho ted ;[[[
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ma tady nekdo z vas bnet id Chocebo#1256?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Teď čtu 2017, jelikož je to Blizzard, tak máš asi pravdu, budem rádi, když to bude aspoň do konce příštího roku:-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Nema bejt nekro late 2017?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: No nejdřív asi po sezóně, s tim nekromancerem ne ?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WOTAR: ne jako kazdej patch :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: On bude jeste nekdy bejakej patch?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JADE: Jsem zvědavej, jestli Crussa v dalšim patchi nějak reworknou, aby byl použitelnější teda
    JADE
    JADE --- ---
    ja jsem nasranej, tak nejak jsem poskladal ten bombardment buid (je fakt ze ne full ancient) a je to desny, nic to nedela ;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My dali GR80 ve dvou ale bez augumentů nebo dobrýho riftu to vejš nevidim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam