• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: budu odpo renderovat ale asi by to slo :) si me jen pridej
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: tag je na nastence...ale asi si dam ted chvili herni pauzu, preci jen dohra sezony byla psychycky narocna ! :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Já budu hrát nějak po 8, Tatras#2215, taky klidně pomůžu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: kdyz budu u hry,napis
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA:
    JADE:

chlapci vidím vás dva jako stále nejvic aktivní, neodolal jsem a s novým pc sem koupil i diablo. Protáhnete me nekdo odpolko? budete hrát?

JADE jak jsi na bnetu?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zkoušel někdo?

Grim Dawn - Games.cz
    http://games.tiscali.cz/grim-dawn-13859/recenze
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOUMI: Já už Legion radši ani nekupoval, dřív jsem u toho byl schopnej strávit hodiny, ale teď už bych tomu tolik času nedal. Sice omezili grind, ale zase to pak ztrácí taky kouzlo, když maj všichni všechno. Radši teď rozděluju pozornost mezi více her:)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Diablo 3 Hardware Changes DX11 64 Bit Client Patch 2.4.3 Season 9
    http://www.youtube.com/watch?v=zCkipng7b3E

HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: hehe a me prestava wow docela dost bavit :D zacal to bejt hroznej stereotyp a cas farmit vse co chci + nedej boze altit .... no premejslim ze pudu dodelat journey nez bude ten aniversary patch :)

+ teda ta grafika 64bit na PTR je fakt hezci ;)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: delal...byla to onanie..ale tak na cca 50 zalozeni novy hry to tam bylo...jinak to ale fakt jde blbe...kazdopadne i tam ti doporucim si vzit nejakyho DH kamose s sebou...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: asi jsi nedelal Curses! conquest,co? mne se porad ne a ne spawnout na ty mape
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem to konecne doprcal tu sezonu na stash pojebanou ! :S stalo to 703 paragonu a klic byl ancient hellfire amulet ... tak a ted hura na WoW a do ledna na to nehrabnu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: pristi blizzcon: Minesweeper v Diablu!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MALY_BOBIK: Klasicky ? Ještě nemám hotovej build, tak chodim tak T10
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    nekdo na rifty?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tak to neviem, či je úplne smerodajné, na Krippa pozerá 12 tisíc ľudí, aj keď hrá Minesweeper...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Kripp ted hraje na twitchi Diablo 1 a kouka na nej 12000 lidi :)

myslim ze ten napad na remake je fajn a pro me je to duvod proc to v lednu zase nainstalovat a pustit
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak musím říct, že tuhle sezónu mám radost z variability buildů, za WD se v solu jede jak Helltooth s firebatama, tak s gargantuama a na vyšších příčkách je i jade harvester, v grupě se pak na DPS používá i arachyr, takže prakticky všechno krom Zunimasy. Za mě dobrý (co se WD týče)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    dead game is dead.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WOTAR: krom challenge riftu nebude .... modli se akorad ze bude patch mezi 2.4.3 a necrem :) jakoze si myslim, ze bude s new legendama mezi sezonama ....
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: No současnej stav vnímám taky jako stagnaci víceméně, i když se občas snaží něco přidat, je to víceméně o tom samym. Doufám, že v necromancer patchi bude i nějaká další engame aktivita, resp. fakt by už nějaké oživení mohlo přijít dřív
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: No me skoro prijde ze to lidi vic hrali kdyz delali ty opravne patche. Hodne lidi bavilo jak to pokazde zmenilo hru. Ted je to bez vyhledu.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Předevšim na tom můžou víc trhnout a výdělek rozprostřít do delšího času tim, že to budou vydávat postupně, stejná strategie jako u Starcraftu II. Nevim jestli tenhle postup vnímám úplně pozitivně, jsem docela zvědavej na cenu
    NJORL
    NJORL --- ---
    Proste se potvrdilo to, ze mela byt 2 expanze, ale nevydali ji, rozbili ji na kousky, roztahli do casu a postupne to vydavaj ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam