• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: bohuzel ne :(((
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: aha :-) a ma ta zenska aspon krivky co za to stojej ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: mackam krivky v praci :) doma budu tak po ctvrte
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Za pul hodky sem snad doma tak dame
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: mackam v praci :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: jdu na to ted az do vecera vicemene tak dame. Potrebuju potahat riftama a dostat se tam kde sem byl s minulym uctem po peti letech :-)

Mackate nekdo ted ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: budu odpo renderovat ale asi by to slo :) si me jen pridej
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: tag je na nastence...ale asi si dam ted chvili herni pauzu, preci jen dohra sezony byla psychycky narocna ! :D
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: no popravde ja s wow prestal cca pul roku po vydani warlordu, hral jsem nejakych 7+let v kuse a s pribyvajicim vekem mi to zacalo vadit...grindeni/farmeni, pak prijde nejaky datac a znova...spocital jsem cca rok cistyho casu za klavesnici (co by za rok zivoat dal nejaky nemocny clovek) a investici pres 70k do blizzu (licence,subscribce,transfery)...takze jsem rekl never more...diablo je idealni hra protoze te zas tak nikam nezene, ale za ty 2 roky grindeni v podstate jen diabla, me to uz taky moc nebavi...tak jsem se nechal "nalakat" na zkousku legionu, protoze to hrajou opet zase vsichni...musim rict, ze po dvou levelech, jsem z toho normalne vycerpanej, je husty jak clovek na diablu herne lehce zdegeneruje, preci jen 4 tlacitka neni 15 tlacitek ;) a uprimne me desi ta vidina, kolik moc casu by to melo zase sezrat, abych byl spokojenej hrac...takze sam fakt nevim co dal, vim ze kdyz se do toho pustim, zase me to sezere, anebo se budu premahat tech dalsich 8 levelu a chlacholit "ze se do toho zase dostanu" a pak se na to vyseru...ale asi to dopadne tak, ze s novym patchem se zase rad vratim grindit diablo...kazdopadne nevim, nejradeji bych se uprimne s 35 na hrani her vysral uplne ! :D ale co zas delat v tomhle hnusnym pocasi zeano ?! :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dík kluci poslal jsem vám requesty. naobědvám se a jdu na to
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jsem koukal na obsah noveho patche. Musim konstatovat, ze blizard DH fakt nenavidi. Neni tam pro ne ALE LAUTR vubec nic :) Dokonce i toho Cruise mozna vytahnou do GR diky posileni kladivek ... ale DH ... proste ne :) Chjo ... sere me to
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Potahám klidně Fortress#1474
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Já budu hrát nějak po 8, Tatras#2215, taky klidně pomůžu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: kdyz budu u hry,napis
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHEWBACCA: jo..je to dobrý! ..pokud jsi hrál Titan Quest, tak to budeš milovat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA:
    JADE:

chlapci vidím vás dva jako stále nejvic aktivní, neodolal jsem a s novým pc sem koupil i diablo. Protáhnete me nekdo odpolko? budete hrát?

JADE jak jsi na bnetu?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zkoušel někdo?

Grim Dawn - Games.cz
    http://games.tiscali.cz/grim-dawn-13859/recenze
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOUMI: Já už Legion radši ani nekupoval, dřív jsem u toho byl schopnej strávit hodiny, ale teď už bych tomu tolik času nedal. Sice omezili grind, ale zase to pak ztrácí taky kouzlo, když maj všichni všechno. Radši teď rozděluju pozornost mezi více her:)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Diablo 3 Hardware Changes DX11 64 Bit Client Patch 2.4.3 Season 9
    http://www.youtube.com/watch?v=zCkipng7b3E

HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: hehe a me prestava wow docela dost bavit :D zacal to bejt hroznej stereotyp a cas farmit vse co chci + nedej boze altit .... no premejslim ze pudu dodelat journey nez bude ten aniversary patch :)

+ teda ta grafika 64bit na PTR je fakt hezci ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam