• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Omlouvam se za mystifikaci, bylo to ve třech (já DPS), Helltooth je lepší na solo. Nicméně jsem viděl že se chodí i Helltooth Gargantua nebo Jade set. V top je pak už arachyr.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Ne, jenom uklidila za pomocí svýho kamaráda síťovej kabel vedoucí do mýho pokoje, teď překáží víc než předtim a když na něm udělali uzel, tak už nevydržel... No včera jsem se těšil po 10h v práci, že si aspoň chvíli odpočinu u Diabla a přivítalo mě tohle, no byl jsem hodně nasranej:-D
    Každopádně spolubydlící dělá hlavně to že platí nájem, jinak už taky uvažuju, že by bylo pohodlnější bydlet sám
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: jakoze ti rozmlatila komp? jestli neni sukatelna,tak co tam vubec jeste dela?! :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS:
    Já teda hraju Helltooth Garg, nicméně mám i itemy na Helltooth baty případně i arachyr baty. Btw ty arachyr bati se dají hrát i solo ? Měl jsem za to, že je to hlavně DPS build do skupiny a v solu jsou na předních příčkách hlavně heltooth bati. Já si vystačim s těma gargama, peti mě baví a je to easy:-D
    Jinak dnes večer budu online, jestli se mi podaří opravit, co mi včera zřídila spolubydlící (brzo asi bývalá spolubydlící):-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak to rad slysim toho arachyra. Za 4 chaptery SJ sem dostal komplet arachyra. Ted dohonit vse v ancientu a zbytek gearu. Cil je jasnej.

Vime kdy konci S8?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Dneska zápis do nerd tabulky #663 s Arachyr WD
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: ja jedu arachyr :) request sem asi prijal :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: wd garg se hraje a porad je dobry, ale do groupy jedou vsichni firebat build
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: byl jsem v nem rok zpatky a byl uz davno death.

Mate nekdo tip na nejaky aktivni cz klan.

Bobik prijal si ten friend request? Jen co prijedu z irska tak dame.

Hraje se jeste gargantuan wd ?

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zase me zamrazilo,jak vidim ty krabicky :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Měl by zájem někdo o hru na discích? Spíše jako dekoraci. Je to už registrované na neznámou osobu, takže si zahrajete jen úvod.

Dal bych to za odnos nebo kdyby to chtěl někdo, komu se to hodí za 60 Kč, aby se mi vrátila investice :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOTAR: to nema uroven t ohle:)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MALY_BOBIK: Já ještě dřepim v práci, doma jsem nejdřív ve 21
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOTAR: tak to uz zapinej a pojd behat :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MALY_BOBIK: Taky by mě zajímalo, kdo ze zdejšího osazenstva v tom clanu vlastně je:-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    pripadne nekdo kdo muz pozvat do nyx clanu ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    nbekdo na rifty tedka?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    WOTAR: :) gamer for life
    DIOM
    DIOM --- ---
    WOTAR: dobrej idiot
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PEDROBEAR: Jestli hraješ na úkor 5ti hodinovýho spánku, tak máš ke hrám ten správnej vztah! Asi jako tenhle týpek http://fraghero.com/savage-gamer-plays-massive-earthquake-friends-tell-shut-fk/ :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam