• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JADE: hele teď to je úplně jiná hra, s prstem v zadku se preexpíš a pak přijdou raidy no.
    BTW corusant je tak do levlu 20
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: nejaky novy patch jo ci co ?! :P popravde jsem se na tuhle hru po letech wow hrozne tesil, ale pak kdyz jsem zkusil, prislo mi to desne tezky a narocny jako treba vannila ve wow prave a odmitl jsem tomu venovat x let zivota...nicmene vim, ze uz to bude asi nekde jinde...prestal jsem to hrat, protoze jsem se zasekl v nejakem meste(myslim ze Coruscant lvl cca 30), kde jsem 3 dny resil "kam jit" a nejak jsem to proste nenasel a tim to haslo;[
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja sem hlavne vcera rozlozil dve chiroptery kokot v domeni ze mi staci v kostce a ted cumim ze v kostce se jede furnace. Predpokladam ale ze dropuje furt kdyz uz mi padla treti za par hodin
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    no uplne nejlepsi je kdyz na neco cekas dlouho, konecne to padne a v zapalu "salvage" klikani to rozbijes u kovare :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: vidis ja mam souly uz 4 za 20 hodin hrani a vcera Kadala jednu Jeram a za pet minut hned padla dalsi. To na diablu miluju, cekas na jednu vec sto let a kdyz dropne tak pak uz pada furt :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: me ted zacne sichta v SWTOR tak to vidim blede ale zkus me ospamnout mozna se utrhnu
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: to je pesek no ;P
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak k tem dropum :D ...vcera farmim tri hodiny illusory boots, dal sem asi 200 riftu a porad nic.. to uz mi prijde divne, tak to pogoogluju a ono to pada jenom z Horadic cache :D ..otazka 2 minut...

CHEWBACCA: moc to nepada, ale par sem jich vcera nasel :)
    CHEWBACCA: ok
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Furnace uz asi 4 od zacatku sezony,naopak Soul Harvester a MoJ ani Kadala,ani reforge za 14 dni
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: deal. Mel bych byt na sestku online
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: ja muzu... na oplatku pak muzes ty me nalevelit druhou Wiznu :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Furnace stale nedostatkovy zbozi co ? Nekdo vecer kdo by mi nalevlil druhy wd?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MAESTRO_007: presne tak :) a za numlock se nestyd, ten se pouzivat bezne. Beztak to je dalsi vec co tam chybi aka autocast ze ....
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DWAY: tjn.. elity jsou zasadni a vedet kde jsou tak dam o 5 levelu vyssi rift nez normalne :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAESTRO_007: hlavne jedna vec je spousta informaci a druha je, ze to obsahuje maphack ktery ti na mape ukazuje moby a elity, coz uz cheat je.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Ja si nedovedu predstavit ze bych prisel o tech 3k hodin co mam nahrano kvuli takove blbosti. Vlastne kvuli cemukoliv
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    add turbohud: dival jsem se na videa a nektere informace zajimave. Asi bych to vyuzil :) ...ale ja nikdy nebyl moc na ty utility do her a kdovi jake vylepseni, makra atd.... proste nainstaluju hru a hraju, tak jako "vetsina". Cheatem to zavani, vetsina lidi to nema, neni to soucast hry, je tam spousta informaci a zobrazeni toho co normalne clovek nevidi, urcite stim das vyssi rift nebo aspon rychlejc nez bez toho... proste je to vyhoda oproti ostatnim...

pravda ale je ze ted sem zacal pouzivat "autocast - numlock" a bez toho uz bych hrat nemohl :) ...ale tak to si ospravedlnuju tim, ze to jde nastavit ve hre normalne a blizzard to toleruje. Navic mackat ja idiot ctyri tlacitka zaraz porad dokola mi prislo uplne dementni, takto se muzu vic soustredit na hru
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak v navaznosti na toho LTK monka na speed farmu, ted jsem rozjel Inifity Blast Wiznu a je to super :) ...chtel jsem neco bez Archonu a tohle funguje super... ostatni v parte mozna uz tak nadseni nejsou, protoze jak clovek chytne rytmus a drti jednu elitu za druhou tak ostatni jenom behaji a sbiraji veci :) navic kdyz se to rozblika tak to zavani epyleptickym zachvatem :)

..obecne ty buildy s in-geomem jsou super...

http://www.diablofans.com/builds/82163-2-4-2-txiii-infinite-blast-redux-3-min-run
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja taky ne :-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ooooh, dik to jsem vubec nevedel :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    SCHUNA: Fakt by to neškodilo trochu větší:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam