• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: borci jedou evidente s mirofonama, vsechno na sebe navazuje... proste to chce neuspechat a mit domluvene signaly

solo to jde, ale chce to byt rychly a mit stesti, jak nejakeho hledas dve minuty tak si ve skluzu :)

ja na toto asi nemam naladu, abych se tam hodnil pul hodiny ve stresu a zjsitil ze nic... :)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: aha, tak to je ta finta...musis u toho bejt jinak se to nepocita ;[ to je blby no...to je v pici tohle ;[ poseres jednu teleportaci a nazdar ;[
    solnout to je mozny ???
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: vsichni musi killovat jednoho bosse jinak se jim nezapocita.... kazdy hleda zvlast, najde bosse a ostatni se k nemu teleportujou.... pripadne da port do mesta teleportuje se k nekomu kdo nasel bosse, pak zpatky mesto, pres port ke svemu bossovi a ostatni knemu.... neni to uplne lehke zkoordinovat :)
    JADE
    JADE --- ---
    nejvetsi problem podle me je dobehnout do te minuty od waypointu k bossovi no....ale angry chicken+bombardment cruss jsou jedni z nejrychlejsich tak teoreticky by to jit melo...me nejak jen nejde do hlavy ten system kdy na vsech videiich killuji alespon 2 lidi...ale je fakt, ze mas cca minutu a par vterin na to dostat se 18x od waypointu k bossovi a toho zabit ;)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: jakoze 2 postavy ? ja nemam bohuzel gameslot na dalsi season char ;[

CHEWBACCA: tohle je na tX myslim si ze by nemel bejt pro kohokoliv nejak slusnejc gearnutyho problem jakyhokoliv bosse sundat do ony minuty solo...takhle nejak by to asi melo vypadat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: zni to zajimave a klidne bych to absolvoval s kuretem jako hledac, nevim jestli bych byl idealni ba zabijeni s garg wd
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja si dam radsi GR55 s sesti sety ;)
    JADE
    JADE --- ---
    no solo gr75 i kill 350+ mobu pri cleanse eventu mam...chybi 3ti conquest ;[

ONDRA_PATA: tuhle sezonu to bohuzel neni ;[
    obavam se ze 3ti nejlehci uvadej prave ten speed boss run, tak jako kdyby nekomu (nejlepe 3m dalsim) chybel k dokonceni sezony posl conquest...pojdme se domluvit a udelat to podle navodu...
    tam jde o to ze vsichni se rozbehnou k bossum a musi to zkratka vodsejpat :) s killama o ve videu dlaj tak ze jeden hleda ostatni zabiji, ale na tX to podle me musi bejt solo IKcka tak nevim no...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: s tim jsem tak trochu pocital,protoze chci kazdou sezonu hrat za nekoho jinyho,ale strjne nakonec skoncim u WD :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: ja to zkousel rano a doslo mi uz ze musim zkouset dokud se mi nevygeneruje jako bounty. Dik za potvrzeni.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: tjn.. ale predpokalda to ze hrajes za dve classy....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: nekoukal jsem,driv bejvavalo.nicmene GR55 z 6 setu je taky vpoho
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: solo gr45 bez setu conquest neni ne?

http://d3resource.com/journey/s8-conquests.jpg
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: jak idiot zapinat a vypinat hru dokud se neobjevi jako bounty.... me ten conquest taky chybi a uz sem na neho sral.. ted sem si ho z prdele zkusil a dal sem na prvni pokus 500 zabiti.... ale bylo to na T13, tak se mi to nezapocitalo :DD ....na T10 se mi zas neobjevilo to spravne bounty tak sem se na to na chvili vysral, ale budu to potrebovat... napis mi az ji najde a pomuzem si :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: jak jsi to googlil? v kazdym videu a prizpevku je uvedeno,ze je ta chesta rare.idealne ji hledat,kdyz je jako bounty.nekdo ji nasel na padesatej pokus,ja asi na tricatej atd
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja to prave googlil a v ty lokaci co je ve videu ta chesta nebyla :-(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: kdyby sis to vygooglil,tak hned jeden z prvnich odkazu je videonavod na ytb.je to jedina chesta ve hre a najit ji trva dlouho,ale pak mizes prizvat 3 krajece,co ti s ni pomuzou
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: je ta chesta na nejakym konkretnim miste nebo musim jak idiot zkouset cursty v bounties ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: neni tam neco lehciho mam pocit? jako chest 350+, solo GR75 a ten GR45 bez setu?
    JADE
    JADE --- ---
    delal nekdo ten 3ti konquest na dokonceni sezony ? asi pripada nejvic v uvahu zabit vsech 18 bossu za 20min od zalozeni hry na tX...da se to solnout ? videl jsem nejaky navody kde to delaj v parte a je to docela psycho...zas mi prijde skoda nedokoncit sezonu kdyz zbnyva jeden ukol ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam