• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: gr 80 je pro me zatim vzdalena budoucnost
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: ja beham na publlicu ve ctyrech gr80+- a ancienty padaji
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jj taky sem si rikal vcera, prijde mi ze to je tlaceny vsechno delat pres kostku
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: vubec nepadaj ancientovy setovky ani na GR75
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mno tak jeste belial pod 45s a T13 pod 4 minuty,to me poser
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nz
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak dík, ještě ten zbytek nějak doklepat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tak to mam konecne genernuty, pojdte nekdo ted hned
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: kdyz si ale vezmes ze zapnuti jedny hry pul minuty mozna min tak jako 60 x mi neprijde zas tak malo, kazdopadne nebavi
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja vim ze tomje malo. Ted jsem nalitej tak to jdu zkusim, moje tolerance trpelivosti je alkoholem navysena :-)
    SUNBEAM: jdu ti poslat invite
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: jinde to jde hodne spatne, protoze jen tam se ti spwnuje dostatecnej pocet mobu v dostatecne rychlym case...jinde se zacnou spawnovat az ke konci, kdy je pozde...btw. to s tou tXIII je nejaky divny...tam by se ti to melo zapocitat, je to tX+ ne vyslovne a jen tX ;S
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: myslim,ze to ani nikdo jinde nezkousel,respektive celej gugl odkazuje prave na aktV
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a na ten cursed chest conquest mate nekdo tip i na nejake dalsi dobre bounty? treba act III nebo II?

ja sem dal 350+ v Actu V, bounty The Cursed Shrines.... je o takova vetsi behacka ale da se to.... ja to teda udelal na T13 tak to musim zkusit znovu na T10 :)

ten vlevo dole v Actu V je asi nejlepsi.. ale vubec se negeneruje :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    dnes si dojdu pro GR75 a pak si dam zbyvajici GR55 arachnyr,zunima a jade a conquesty hotovy.takze pak uz zbyva "jen" T13 pod 5 respektive 4 minuty a sezona komplet
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    CHEWBACCA: hoď mi id nebo sunbeam#2193 to nějak musíme dát
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: jenom pul hodiny? :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vcera pul hodiny nonstop start leave game a cursed chest nic. Tohle asi nedam :-(
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    někdo na výpomoc se season journey, nějak nejsem schopen dát ten pitomej conquest (cursed!), pokaždý tak 340 mobů sakra
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zni to ale jako hezka vyzva a konecne neco co chxe vzit na hlavu sluchatka s mikrakem. Sel bych do toho nekdy. Muze to bejt emotivni zazitek :-) stejne jako chytnout tu skurvenou zasranou cursed chesta v bounty :-)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: ale jinak to solo asi zkusim...dam si stopky a kdyz uvidim ze to jde do pici vyseru se na to zejo...nebo resp zkusim kolik mi to zabere a podle toho uvidim, zda to zkouset dal ...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: no rozumim tomu, taky jsem to "vzdal" pred par tejdnama a sel na wow :) ale zase si rikam, ze to muze chybet par lidem a neni to zas az tak nerealny ;D ale rozhodne to chce nejakyho skilled koordinatora, co to ma promysleny...pruser vidim se Siege Breaker assault beast, Malthael a ty dlouhy runny...dobry zas je ze ty mapy se prilis nemeni a clovek uz tak nejak vi kam bezet...coz se treba ale muze klidne posrat u Butchera, kterej je pokazdy nekde uplne jinde no ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam