• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    WASQ: tak to jsem predtim zkousel taky, zmeni to sice nativni rozliseni v kterym hra bezi, da se to hrat v okne a trochu to synchronizuje mys, ale vypada to uplne stejne jak v tech 640x480. Hellfire mi na W7 64 v pohode funguje i bez toho.
    spis jsem hledal neco na zpusob toho belzebuba, tj. vyssi rozliseni, co by toho na obrazovku dostalo vic.
    zkousel jsem zakladni hru v 720p a to hellfire ted vedle toho vypada trochu jak chudej pribuznej.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem si stáhnul na D1 (i Hellfire) tuhle knihovnu. Soubor, kterej se nahraje do adresáře s hrou, po spuštění je Diablo v okně a je možnost si nastavit rozlišení pomocí ~
    HF :)
    JADE
    JADE --- ---
    MICHIGAN: to vypada hezky...hned bych zahral a vratil se do 1996 !!!
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    DWAY: na valor sa zabudnut neda, asi prvy armor co ti zmenil vyzor hrdinu. Ja nezabudnem na helmu Gotterdammerung
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    JADE: jj, u dvojky vim, taky jsem se s tim fullHD packem neco nahral :)
    k jednicce jsem se ted po letech vracel, a prece jen to uz na tech velkych monitorech nevypada uplne idealne. ale co, ta hratelnost je porad dobra, tak to asi dohraju tak.
    ten belzebub pro zakladni hru jinak vypada takhle:

Diablo 1 Belzebub Mod Intoduction,Tips and Tricks - Complete Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=ura2RcoA5F0

Download | Diablo 1 HD MOD
    http://diablo1.ovh.org/hd/?download
    JADE
    JADE --- ---
    MICHIGAN: pro jednicku je to dost vosemetny, ale na dvojku existuje krasnej fullHD udelak ;)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    taky jsem se podival na ten D1 "old-school" gameplay, co ted blizz prida, a radsi jsem si zase zahral jednicku.

btw - nevite o nejakym HD modu na vyssi rozliseni, kterej by fungoval i s D1 Hellfire? na zakladni hru jsem nasel Belzebub, ale na datac jsem zatim nic. da se ten belzebub nejak nastavit, aby to slo?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: jj, tam to Blizzard standardizoval pro všechny svoje hry
    DWAY
    DWAY --- ---
    I ve dvojce to bylo stale unique. Na legendarky se to prejmenovalo az v D3
    DWAY
    DWAY --- ---
    WASQ: ja si teda pamatuju. Akorat v te dobe se to jmenovalo Unique. Moje prvni byla http://diablo.wikia.com/wiki/Arkaine's_Valor_(Diablo_I) a dodnes si to jmeno pamatuju :-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WASQ: Taky si žádný nepamatuju, ale já to hrál jako capart, takže jsem byl rád za dohrání na standardní obtížnost:-D

Jinak jsem zkoušel na NS vzkřísit starej Carnevil Build se Zunimasou + Aughildama, šli jsme GR 65 a teda survival nic moc, budu muset nějak zapracovat na defense. Když se ale dobře positionu, tak Big Bad Vodoo slušně boostuje hlavně ty DH. Škoda že do Carnerama neni kam nacpat Sacred Harvester
    WASQ
    WASQ --- ---
    No tak jsem dneska dohrál tu jedničku znova - tentokrát easy mode lučišnici, ale zase Hellfire, takže 8 pater navíc a můžu říct, že mi nepadla ani jedna legendárka. Z minulosti si na žádný nepamatuju, takže vám ani nevěřim, že v jedničce nějaký padaj :))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KING: ¨po poslednim patchi prave sli zmenit skills a myslim ze dokonce i rune words.

rune words nebyli v patchi ty byli ve hre pridany v LOD

KID_MCHUTT: Jah + Gul + Eth, Eth + Ral + Ort + Tal atd. atd.
    fus ro dah to asi ne :-)
    KING
    KING --- ---
    CHEWBACCA: jo, jen me na tom hrozne stvalo, ze se to nedalo menit.

Ostatne skoro jako vsechno - skills atp. Me to hrozne odrazovalo a prave kvuli temhle vecem jsem pak sahnul k cheatum - veci jako zmenit skill tree
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CLAVEN: podle me to bylo v dataku ne jen tak v nejakem patchi
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KID_MCHUTT: v dvojke boli v nejakom patchi pridané rune words, čo si mal v inventári a robili nejaké efekty
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHEWBACCA: rune words? nějak si nevybavuju... "FUS RO DAH?" :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: jj vim. Vcera sem byl vypitej.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Na runovy slova pamatuju dodneska. Nejlepsi mechanika ze vsech tri dia :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    2 jel ve dvojce 4 paralelni boty kazdou noc a hra se hrala sama. To byly casy. :) Ted se tomu musim venovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam