• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kdo jste hrál PTR: fungoval ten wardrobe na prohazování buildů / itemů?
    JADE
    JADE --- ---
    prej 17:00 kdyz to dobre dopadne...v usa byly nejaky problemy:-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: :'( nejak nam ukrajuji z toho lednoveho eventu...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja doufam,ze treba tak od sesti,abych si to jeste vecer uzil.ani driv,ani pozdeji,pac bych to tu jen celej den cetl a nemohl se dockat :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: naštěstí ne, paní Müllerová, vždyť tam sněží!
    DWAY
    DWAY --- ---
    uz je to venku?
    JADE
    JADE --- ---
    MICHIGAN: ok dik to bude asi vonco...;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOLFBANE: asi takhle :-)

Fakt, že runy boli pridané do hry príchodom datadisku (základná verzia 1.07), nie je nič neznáme. Ale to, že runové slová prišli do Diabla tiež už vo verzii 1.07, je menej známa vec. Blizzard očividne plánoval tieto runové slová len pre Battle.net, ale nakoniec ostali prístupné aj pre Single Player a taktiež aj trochu zabudnuté.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    JADE: mam 1.09 a funguje to prave uplne v pohode.
    stahnul jsem tu posledni verzi 1.045, nainstaloval full verzi diabla, opatchoval na 1.09 (drtl109.exe) a prekopiroval do stejny slozky vsechny soubory z toho archivu, nic jinyho jsem nedelal. spousti se to souborem Belzebub.exe, a bez cdcka musis prekopirovat diabdat.mpq do adresare hry).
    ta hlaska je ale microsofti, je potreba mit nainstalovanej aktualni Visual C++ pres VCRedist.exe, zkus to do ty virtualni instalace windows donahrat, treba to pak pujde.
    JADE
    JADE --- ---
    MICHIGAN: kdyz mi napises, jaks to rozchodil, budu rad...v navodu pisou prekopirovat do slozky Diabla a ze nejaka av knihovna musi byt nainstalovana (udelal jsem vse a nic)...jinak nejlepsi cesta jak si v klidu zahrat origo d1 i treba v linuxu je ten Virtualbox...ve wine jsem se nechytal, ale prekvapilo me jak hezky to bezi...coz me privadi k davny myslence udelat si z nejakyho staryho stroje ciste nostalgickou herni masinu...klidne i s nejakym ctvercovym starym 19" lcd 1280x1024 a nasazet tam vsechny tyhle DOS/win95 klasiky...skoda ze je clovek linej jak prase ;D
    JADE
    JADE --- ---
    MICHIGAN: zkousim si s tim hrat ve virtualboxu a nejak se to uplne nechyta...koncim s hlaskou ze application failed to start, because the application configuration is incorrect...musi to bejt uplne surova zakladni neopatchovana verze ?? s patchem 1.09 se zda ze to nemaka ;[
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    WASQ: nojo, ale tenkrat jsme taky meli polovicni monitory a ty pixly byly v nizsim rozliseni mensi :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WOLFBANE: dneska uz tezko z hlavy rict. Na ofi strankach pisou

Wield an expanded arsenal
    Discover thousands of new Magical, Unique, Set, Exceptional, and Elite items, and secure them in your expanded private stash. Crafted items, Runewords, Jewels, and other enhancements add more ways to power up your characters.

a ja mam za to ze ty runy tam byly hned, jako ze nejake pridali pozdeji, ale uz ze zacatku jich bylo dost...
    WASQ
    WASQ --- ---
    MICHIGAN: víc na obrazovce = míň nostalgie -> to nechci! :))
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    CHEWBACCA: pokud si dobre pamatuju tak v LOD bylo akorat jedno rune word(myslim do stitu a ty runy byly za q), zbyle pridali az po case v patchi.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    WASQ: tak to jsem predtim zkousel taky, zmeni to sice nativni rozliseni v kterym hra bezi, da se to hrat v okne a trochu to synchronizuje mys, ale vypada to uplne stejne jak v tech 640x480. Hellfire mi na W7 64 v pohode funguje i bez toho.
    spis jsem hledal neco na zpusob toho belzebuba, tj. vyssi rozliseni, co by toho na obrazovku dostalo vic.
    zkousel jsem zakladni hru v 720p a to hellfire ted vedle toho vypada trochu jak chudej pribuznej.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem si stáhnul na D1 (i Hellfire) tuhle knihovnu. Soubor, kterej se nahraje do adresáře s hrou, po spuštění je Diablo v okně a je možnost si nastavit rozlišení pomocí ~
    HF :)
    JADE
    JADE --- ---
    MICHIGAN: to vypada hezky...hned bych zahral a vratil se do 1996 !!!
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    DWAY: na valor sa zabudnut neda, asi prvy armor co ti zmenil vyzor hrdinu. Ja nezabudnem na helmu Gotterdammerung
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    JADE: jj, u dvojky vim, taky jsem se s tim fullHD packem neco nahral :)
    k jednicce jsem se ted po letech vracel, a prece jen to uz na tech velkych monitorech nevypada uplne idealne. ale co, ta hratelnost je porad dobra, tak to asi dohraju tak.
    ten belzebub pro zakladni hru jinak vypada takhle:

Diablo 1 Belzebub Mod Intoduction,Tips and Tricks - Complete Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=ura2RcoA5F0

Download | Diablo 1 HD MOD
    http://diablo1.ovh.org/hd/?download
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam