• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: normálně si budem celej den hrát s mým barbarem!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: kup stary knizky a budes od ni mit klid jako ja :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: zalezi cemu s zenou rikate levlit :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jdu zejtra chlastat, ale v sobotu chci určitě levlit se ženou. V kocovině. Tradice.. :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: super.dnes teda jen ta grupa,ale to jeste nevim stopro.mlada bude chtit hrat primal prej,tak ji asi pujcim komp a zapnu ntb,coz je takovy na solo fast,ale grupa nevim nevim :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: pujdu s vama dneska pojedu zas gr tak kdyz budes online po 18h muzem dat zas grupu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: ja budu taky tak cca.takze di to necham vsechno na zitra na season od lvl1,deal ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Tak to mám zapsaný už i v kalendáři:-D Online budu počítám 20-21h:-) Kdyby se chtěl někdo přidat, ve více lidech to jde určitě rychleji!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: dnes asi zkusim jen toho peta a zbytek na sezone,tak to vidim i ja :) pokud se nepletu,tak jo,dame tomu zitra vecer na prdel
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: No já začnu až na večer po práci, takže můžeme questit spolu:-) Ale možná si nechám ten event na zítra, abych měl transmogy rovnou na sezóně

ONDRA_PATA: Já to tak z toho návodu pochopil
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jestli to teda dobre chapu,tak na butchers pet by melo stacit vzit lvl1 postavu a projit to cely.pak muzu prehodit na svy postavy a plnit zbytek archievmentu?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    :-DDDDDDDD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: zitra budu moct parit zrejme celou noc,takze se vylevli a vecer protahnes me :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak já se na to chystám až dnes a zítra hurá do nový sezóny. Jak to děláte na začátku sezóny, já to vždycky prospal, takže jsem se nechal protáhnout. Chodíte v grupě nebo jak se dá takhle rychle levlit ?

Btw kdo taky ještě event nezkoušel, tady je kompletní návod: http://www.icy-veins.com/d3/diablo-anniversary-event-complete-guide
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: taky ted potrebuju vylevlit gemy, uz mi dochazej prachy za empower a nebavi me furt litat do vaultu :-) takze tady za jedna i kdyz nam to teda kluci furt delaj lehci a lehci :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: mela by
    DWAY
    DWAY --- ---
    sezona zacina zitra?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    už mi to tam to +2 ukazovalo při kraftění :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tak to 5ty vylepseni gemu povazuju za zasadni,protoze poslednich par dni jsem jen vyjizdel gemy na augment a tam proste do GR60 neumiras
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam