• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: to ze nedelas dalsi postavu, ale recyklujes nejakou co uz mas.
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOUMI: Ale co to ma realne za efekt mimo toho nacitani hodin?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: vis , ze postava se da Rebirthnou na Season a tim neztracis zadny hodiny na postave, pouze se ti presunou itemy z inv do posty ? :)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: tyvole to sorry, to jsem fakt nemohl tusit, ze jsi zrovna uprostred achievu na peta ;[[[ je to pekna kktina ale...zas nadruhou stranu jak rikal tady nekdo dat ten gem novej + gem of ease+hellfire ring a razem jsi nekde jinde nez 1...me spis trapi ze na to proste nemam gameslot ani na sezonu...;[ a na kazdym charu 100+h nahrano ;[to se cloveku nechce mazat jen tak a ani kvuli petovi ;[

WASQ: tedko se to standartne pousti samo v 64bit rezimu s podporou dx11, pokud to chces ve "stary verzi", musis v battle.net aplikaci u diabla dat Options->Game Settings->a zaskrtnout launch 32bit client instead of 64bit...jinak dalsi udelatka jako antialiasing atd. jsou vylepseny uz ve hre options->video
    WASQ
    WASQ --- ---
    Prošel jsem si 16 pater s novým charem a jsem spokojenej. Podle mě povedený!

Nicméně můžete mi někdo říct, jak poznám, že mám to nový nastavení? Kde je ten další buton na "make my Diablo more shiny"?
    DWAY
    DWAY --- ---
    A zjistil sem, ze si pamatuju dost tech unique mobu z D1 :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    tem co se do toho jeste nepustili doporucuju pro spravnou nostalgii rozjet darkening s postavou level 1.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MAESTRO_007: jsi v comunitach ? nekterym se to docela dost seka na 64-bit ... :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: uz to mam,zitra dodelat zbytek.
    docela easy
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    musim uznat ze po patchi je hra daleko plynulejsi... levelovani gemu, nacitani riftu atd... uz se to nezadrhava ale jede to pekne... za me palec nahoru, bude za tim asi nejaka prace :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: nesmi se ti nikdo pripojit do hry :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hele...to nesmim vypnout a musim to udělat na jeden zátah? ten labyrinth na peta
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: taky uz dneska
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: tak já jedu už dnes, protože je napsáno SOLO. takže zítra pojedu normál new season
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    to je dobry, kdyz si dam large kurzor tak mi uplne zmizi, dobrej hc mod :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: tak tady uz funguje jen jedno. Rekni ji at u toho furt nesedi a dela neco jinyho uzitecnejsiho :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: souhlas ale na druhou stranu je to aspon neco novyho :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ta ma knih...ale far cry je jeji zalezitost.taky si za to muzu sam,kdyz jsem ji to koupil :D teda jezisek to koupil...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja na novou sezonu tezce kaslu... uplne si po skonceni teto soucasne uzivam te pohody bez stresu kdy si muzu behat co chci a skym chci (postava/lide), vylepsovat vybaveni a posunovat hranice.... ten stres v sezone pri plneni ukolu me nebavi :D ...zvlast kdyz to obnasi 300x vypnout a zapnout hru :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: normálně si budem celej den hrát s mým barbarem!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: kup stary knizky a budes od ni mit klid jako ja :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam