• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MAESTRO_007: po lognuti na nonS mas 30 dni :) , popravde kde mate problem :D mam vsecny clasy i vickrat, vsechny sety, plny inventare a furt se vejdu :P je potreba odlisovat legeny co se hrajou a co se hrat nikdy nebudou :D
    JADE: nz ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: clovek by rekl,ze tohle uz kazdej vi :D ale taky se obcas divim na co jsem jeste neprisel
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: omg, tak to je teda sokujici info !!! to resi moje trable se sezonama!!!!diky moc !
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: co jsem sam tak uz neafkuju :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: Sobotní rande ve třech s největším afkerem široko daleko. To je sen.... :D
    ASINIBOJNC
    ASINIBOJNC --- ---
    Těpic, kdybyste někdo toužil po tom achievementu sebrat 7xCultist page, tak dejte vědět. Mám je všechny v bedně a rád půjčím... ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: bych se pridal :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: driv snad i 86 nebo 85.ted jsem mel cas jen na season,takze uz jsem si dal max pohodovy 80 na lvl gemu :)
    a to mi par lepsich veci padlo prave az posledni dobou,ale uz jsem se nechtel s pushem GR nervovat :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: koukal jsem ze si dal s gargem 83. pekny.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ajo do pice :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: a vis,ze na season ten ease gem nemas,dokud ti nepadne? :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jj objevis se jako lvl1 a jedes znova :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: a dik za archiev
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: hele v pohode ja si to dam dneska znova se season charem. S tim ease gemem je to rychlovka
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: no to samozrejme nevim zejo ;[[[ omg ! :D
    a "proberes" se na lvl1 nebo na 70 ?! :) jestli na 1 tak to resi vsechny moje problemy ! :D kazdopadne dekuju, resi to i 1/2 problemu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinac teda sem si to taky probehl s novym charem. Hodnotim to jako vyhovujici. Spousty drobnosti vyvolavajicich nejakou vzpominku. Gem by se mohl zajimave projevit v buildu. Uvidime. Urcite si to dam znova. Jeste mi tam chybi par achivek.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: to ze nedelas dalsi postavu, ale recyklujes nejakou co uz mas.
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOUMI: Ale co to ma realne za efekt mimo toho nacitani hodin?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: vis , ze postava se da Rebirthnou na Season a tim neztracis zadny hodiny na postave, pouze se ti presunou itemy z inv do posty ? :)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: tyvole to sorry, to jsem fakt nemohl tusit, ze jsi zrovna uprostred achievu na peta ;[[[ je to pekna kktina ale...zas nadruhou stranu jak rikal tady nekdo dat ten gem novej + gem of ease+hellfire ring a razem jsi nekde jinde nez 1...me spis trapi ze na to proste nemam gameslot ani na sezonu...;[ a na kazdym charu 100+h nahrano ;[to se cloveku nechce mazat jen tak a ani kvuli petovi ;[

WASQ: tedko se to standartne pousti samo v 64bit rezimu s podporou dx11, pokud to chces ve "stary verzi", musis v battle.net aplikaci u diabla dat Options->Game Settings->a zaskrtnout launch 32bit client instead of 64bit...jinak dalsi udelatka jako antialiasing atd. jsou vylepseny uz ve hre options->video
    WASQ
    WASQ --- ---
    Prošel jsem si 16 pater s novým charem a jsem spokojenej. Podle mě povedený!

Nicméně můžete mi někdo říct, jak poznám, že mám to nový nastavení? Kde je ten další buton na "make my Diablo more shiny"?
    DWAY
    DWAY --- ---
    A zjistil sem, ze si pamatuju dost tech unique mobu z D1 :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam