• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KID_MCHUTT: Neni to až tak častý, ale mě to teda padlo už hodněkrát. Stalo se mi i, že bylo kraví jenom jedno patro
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WOTAR: všechno to, cos popisoval, jsem viděl snad milionkrát. Kravín poprvé za celých mnoho let, co tu hru hraju...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KID_MCHUTT: Občas padne kraví rift no. Taky někdy duhový medvídci. Dá se pak někdy dostat přes portál do "duhový země", případně pak když v kostce salvagnes bardiche nebo jeden ring, otevře se portál do vaultu nebo kraví země.
    Btw když to po sobě čtu, připomíná mi to díl Červenýho Trpaslíka Pan Filuta : "Abych vás pustil, musíte letět na létajícím koberci za bramborovým králem a prosit o ho o slitování...":-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    stala se vám mi divná věc :)

vlezu do riftu a tam krávy.
    kraví král taky.
    deset levelů krav...

jako dobrý, ale co to sakra bylo za kravín?
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: pravdepodobne ano.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    když jsem šel tristam event, v nějakým patře (po kingovi) vyskošil a pustím to teď znovu, tak pro peta (po zabítí dalblíka) musím char resetnout na první level a začít úplně znovu?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WOTAR: 2 dny po zacatku sezony kouakt na ladder je bezpredmetny :) skoci to stejne jako minulou sezonu nebot neprisly zadny boosty ani nerfy :P
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Já pudu běhat až tak kolem 20
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja budu urcite,jen jeste nevim jestli pc nebo ntb a urco bez sluchatek
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Jinak co ten Nyx Clan ? Jste tam někdo ? Docela rád bych to vzkřísil. Lidi, s kterýma hraju Diablo v tuhle chvíli aktivně jsou v podstatě jenom z Nyxu, takže bych rád byl v nějakym clanu a sledoval dropy a tak užíval všechno, co clan přináší!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak leaderboardy vedou co se Wizny týče hlavně Firebird Archon sety. Nicméně vyjímka je zrovna ten první, kterej jede Tal Rasha kříženou s Vyrem a a celý se to jede přes lighting a stun - docela haluz a mám docela radost, že variabilita zase jenom roste.
    Přikládám screenshot, jak to vypadá a taky screenshot, jak vypadá zrovna moje Wizna s Firebirdem, ten Soulstone transmog se k ní fakt hodí!

WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: No mě kupodivu funguje ten Overwatch voice chat, ale jak pustim přímo ten v battlenetu, rozesere mi to mikrák a nikdo mě neslyší, netušim čim to je vůbec
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: tam nic nenastavuje, pichnes sluchatka mikrak a jedes. funguje bez problemu.

v 18 jsem na drate
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Jo, akorát nemáš radši TS třeba ? Nějak stále nemůžu rozchodit Bnet chat, ale zkusim se na to přes den mrknout
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo vecer season? Cca od 18:00a hezky s mikrakem pokec :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CHEWBACCA: zalezi jakou mela defenzi a level. JADE ma evidentni postih ;P
    ::: asociace :::
    Diablo 2 Commercial
    https://www.youtube.com/watch?v=ZzBp9ECiodc
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    me pouze od te doby kdyz se nekdo joine tak se sekat zacne a i kdyz leavne tak se stale seka
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    64bit se mi seka i v menu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me teda 64bit taky nefrci. sileny fps dropy a lagy jako krava
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Sorry, ale density neni lepsi. Videl jsem par novejch map. Tot vse. Za me jedina zmena v parchi je +1 na gem up. Lidi, ktery kvuli teto drobne zmene budou zacinat hru znovu v sezone opravdu nevedi co s casem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam