• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: uz jsi to dal? vecer bych asi potreboval
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    kdyby se nejakymu seasonu zachtelo helpnout s poslednim ukolem T13 rift pod 4 minuty. dejte vedet
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: No já chci taky jenom další Wiznu, abych měl kam hodit Tal Rasha build a nemusel přehazovat, další classu taky nechci založit, to bych nemoh hrát nic jinýho:D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: taky jedu az do konce zbejva rift pod ctyri a butcher pod 15 s
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: dalsi postavu urcite nepojedu,to neni journey :) ale budu zase nejspis pa+sobota celou noc
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Asi taky zapracuju o víkendu:-D Nebudeš online, že bychom si navzájem protáhli další postavy ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: lamy :D ja teda jedu az do konce,na gurdiana nebo jak...
    JADE
    JADE --- ---
    tak stash hotov, konec nekde paragon 555...tahle sezona mi co se ukolu tyce prijde o poznani jednodussi, asi bylo hodne nasranych lidi, ze minulou nedodelali...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    [ FORTRESS @ Diablo 3 ]
    když je teda meta taková, tak neni tu někdy na GR co jede aspoň ňákej support, mám právě to Firebat wd , jasně - nemám Bakuli a čekám na ancient Sacred Harvest, ale solo mam zatim 60, tak farmit něco 60+ by se snad dalo ne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: a hodiny ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: takhle málo a už skoro plnej set a dva kusy dalšího k tomu? To máš ještě luck totem...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: troufam si rict ze mas pravdu :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: well, toto me mirne desi :) myslim ze pravidelnymi raidy ve WoW to vuuubec nevylepsuju ....
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    #677 Solo WD v nerd tabulce. Ještě GR 97 v groupě a ukončuju to ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Tak z tyhle season jsem hodne nestatnej. Prave jsem zjistil ze mam zasebou 10k blood shardu a porad nemam full Wastes set a Bul-Kathosy mam jenom diky lucky upgradu pres cube :/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    se disconnectni a zase connectni do riftu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    myslel jsem ze uz jedem bez bugu ale stale ne :-(

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Spirit nerfnuli protoze daval moc velkou dmg. Kdyz se endgame stejne jede WD v parte tak to moc nechapu.

Meta je genmonk / supp barbar / supp monk a firebat WD
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jen v rychlosti. Na leaderu jak v grupe tak solo jednoznacne firebats, coz je asi nejnudnejsi wd build co sem hral. Mam postaveno ale nebavi me. Takze ten spirit asi nebude zadny terno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam