• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Máš za to akorát portrait, druhej je za zabítí všech special monster a to se mi farmit už nechce:-) Každopádně dnes je nejspíš poslední den, pro mně je důležitej Butcher a Kráva a transmog na helmu taky neni špatnej, ale čim víc tim líp:-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: ty pages slouzi k achivkam? :D Dobre vedet :)))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    V0IT: oto bych se taky prihlasil
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: taky sem si rikal ze bych dodelal par achivu a nakonec sem to odlozil a venoval se jinejm vecem :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    nemáte někdo na NS v truhle tohle? Pořád se mi to nedaří vyfarmit
    http://diablo.wikia.com/wiki/Panther's_Claw
    JADE
    JADE --- ---
    WOTAR: mam ale budu az ve st vecer nejdriv....
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Nemáte někdo Cultist Pages ? Honim na poslední chvíli achievementy a řikám si, že bych si mohl aspoň jeden portrait dát dohromady
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CHEWBACCA: dneska? :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ty dny bez bab jsou proste prospěšný :-)

rank 609

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jednu sezonu se snad musel farmit rorg s urcitym statem (kdyz ma +as, mainstat a debilni lifeperhit) tak to byl dost pain.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: od zacatku je to stejny ... jsou fixne dany itemy z bedny a1 , a2 , a3 a a5. A z bedny A4 ti muzu padnou cokoli z otatnich aktu... tzn rorg pada v bedne za a1 a muze byt i v bedne za a4 ...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: dej si avarice conquest pres bounty a nebudes vedet co s rorgama. Zatim asi ten nejvetsi fun za posledni dobu v dia s nejlepsi odmenou v podobe matrose.

Nebudete nekdo vecer behat gr 75+ bral bych sparinga nejlip firebatse . Seas
    JADE
    JADE --- ---
    to je slusny lol panove ! :P
    uprava byla mozna jen v tom, ze driv padal jen a jen z actI cache...ted myslim, muze padnout v jakekoliv ??!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: lol :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: OMFG a já to farmim celou dobu přes kostku...:-D Takže bounties, no aspoń další důvod pro postavení prskavky!
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: ja mluvil o posledni sezone. Ale je mozne ze to byla act 1 cache. Jen mam za to ze sem byl prekvapeny kdyz sem ho videl dropnout no :) Ale tak asi sem byl prekvapeny z cache :-D

tim jisty sem myslel spise jestli to neupravili, ale to by asi bylo v nejakych patch notes. Jak rikam dobre info (aspon pro me)
    NJORL
    NJORL --- ---
    DWAY: 100% jisty. :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DWAY: IMHO byl vzdycky jen z Horadric cache.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAESTRO_007: si si jisty ze to tak porad je. Mam pocit ze mi royal grandeur dropl normalne v riftu. Chtelo by to nejakou historii at se muzu podivat.

Kazdopadne uzitecne info.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOTAR: hele to vis, ze Ring of Royal Grandeur je Horadric Cache-only Item? :)))

abys nedopadl jak ja, ze jsem hledal po riftech asi tyden avarice ring a pak jsem ztjistil, ze pada jenom z horadic cache za bounty :) ...pak jsem jich mohl mit 5 za hodinu

Horadric Cache - Diablo Wiki
    http://www.diablowiki.net/Horadric_cache
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam