• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Já to taky řešim prakticky poslední den:-D Ale jinak možnost je pokud vim zase v lednu v příštim roce, všechny tyhle eventový itemy ve všech svých hrách chce myslim Blizzard opakovat
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: skoda, ze jsem to neresil drive... :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Jestli máš tu mushroom jakože určitě, pokud máš Butchera - tak už je to jenom o obíhání ve starym tristramu a vycraftění wirtovy nohy u kováře (+díky tomu dostaneš transmog žejo)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: Uz se trochu chytam... :) butchera uz mam tak to je v pohode... krava je fajna tu bych bral taky, ale spis ty pety beru jako uplne to posledni co me ingame zajima...
    Nejake ty cultist page mam tak pokud se dokazu dneska lognout, tak ti je kdyztak dam :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: No Butchera jsem s gem of Ease a Hellfire ringem dal asi za hodinu (a skončil na normal obtížnosti na lvl 50 z lvl 1) a na krávu ti stačí roten mushroom a pak postupuješ podle návodu, aspoń za ty pety to stojí. Jinak Tatras#2215, měl bych být i na nástěnce
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: aha, tak to nic farmit nebudu, kdyz to dnes konci... blby je, ze nemuzu slibit, ze dnes budu online... jinak bych ti to klidne dal :X nahod battle tag, kdyz se zadari tak nekdy mezi 21-22 se pokusim objevit...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Máš za to akorát portrait, druhej je za zabítí všech special monster a to se mi farmit už nechce:-) Každopádně dnes je nejspíš poslední den, pro mně je důležitej Butcher a Kráva a transmog na helmu taky neni špatnej, ale čim víc tim líp:-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: ty pages slouzi k achivkam? :D Dobre vedet :)))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    V0IT: oto bych se taky prihlasil
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: taky sem si rikal ze bych dodelal par achivu a nakonec sem to odlozil a venoval se jinejm vecem :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    nemáte někdo na NS v truhle tohle? Pořád se mi to nedaří vyfarmit
    http://diablo.wikia.com/wiki/Panther's_Claw
    JADE
    JADE --- ---
    WOTAR: mam ale budu az ve st vecer nejdriv....
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Nemáte někdo Cultist Pages ? Honim na poslední chvíli achievementy a řikám si, že bych si mohl aspoň jeden portrait dát dohromady
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CHEWBACCA: dneska? :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ty dny bez bab jsou proste prospěšný :-)

rank 609

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jednu sezonu se snad musel farmit rorg s urcitym statem (kdyz ma +as, mainstat a debilni lifeperhit) tak to byl dost pain.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: od zacatku je to stejny ... jsou fixne dany itemy z bedny a1 , a2 , a3 a a5. A z bedny A4 ti muzu padnou cokoli z otatnich aktu... tzn rorg pada v bedne za a1 a muze byt i v bedne za a4 ...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: dej si avarice conquest pres bounty a nebudes vedet co s rorgama. Zatim asi ten nejvetsi fun za posledni dobu v dia s nejlepsi odmenou v podobe matrose.

Nebudete nekdo vecer behat gr 75+ bral bych sparinga nejlip firebatse . Seas
    JADE
    JADE --- ---
    to je slusny lol panove ! :P
    uprava byla mozna jen v tom, ze driv padal jen a jen z actI cache...ted myslim, muze padnout v jakekoliv ??!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: lol :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: OMFG a já to farmim celou dobu přes kostku...:-D Takže bounties, no aspoń další důvod pro postavení prskavky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam