• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: a jak usetris to misto kdyz ty veci mas v mit v truhle? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    armory za me super! vcera jsem to zkusil,nahazel 4 buildy a vazne mam hned minimalne o zalozku min
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: hele ted jsem delal krabicky na T10 a mel jsem jich cca 107=59M
    a driv na T7 jsem jich delal radsi 150 a bylo to taky nejakych 60M
    matros se vzdycky hodi a jistota je jistota...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Pls kolik že krabiček ze zkušenosti stačí na 50M streak? Mam přehodit i na ňákej větší gold find? Dík
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    FORTRESS: Do ted jsem zil v domeni ze to ma blizz osefovane a nejsou boti :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Cim mensi drop chance tim vetsi radost kdyz to padne.... to nikdo nevyvrati.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: presne
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nevim jestli to spíš neni dobrá zpráva pro bottery.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS: Takže to zase budou mít hlavně ty, co tomu věnují většinu času - nebo to bude vyžadovat nekonečný farmení itemů na kostku
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    wudijo comments on "Primal Ancients"
    https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/5rc83o/primal_ancients/dd69r2y/

1 % to je dost malo
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No teď je otázka jakou bude mít ten primal ancient drop chance.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Za me primal ancient good. Do ted je dropnuti ancientu z dobry rollem jedna z mala veci co vzbudi v cloveku malinkatou emoci v celym tom stereotypu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jsi me asi teda nepochopil.promazu postavy=muly.mam jich dost a ted jich budu mit min.uz nebudu muset mit 3 shamany na 3 buildy,ale jednoho.jeden bude jako mula...tzn. ze 4 shamanu dva smazu.to samy 3 wizny > 2 wizny... takze promazu postavy.uz si rozumime?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jo presne timhle mam zahazenou pulku truhly... ale vetsinou veci ktere tusim ze nekdy pojedu, na picoviny misto fakt neni... a toto mi armory nevyresi... takze vicemene jak pise NJORL

...ale diky tomu, ze mam v truhle tychle veci, tak jsem schopny z fleku postavit treba support wiznu... a pak se borci divi, ze mam na postave nahranych 5 hodin a cela je full ancient :)

http://www.diablofans.com/builds/86598-s9-2-4-3-support-wizard-group-gr90
    jinak docela sranda build kdyz jsme u toho... kdyz je dobra kombinace lidi tak to i funguje... vcera jsem behali gr90 za cca 6 minut... dps barbar + heal monk + dps wiz + supp wiz... vsichni paragon okolo 1000
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: no a jak to souvisi s mazanim? Nerozumim ... nic nepromazes. vsechno budes muset mit bud u postavy, kterou prehazujes nebo v truhle. Takze to bude peknej voser, protoze na mule to imho nebude moct bejt ...

Pokud mas truhlu zahazenou kravinama, tak to muzes smazat uz ted ...

Jediny, na co bude Armory dobra je, ze budes moct mit treba supp monka na vysoke GR a speed TXIII monka na jedne postave. Ale ten druhej set veci bude muset mit bud v jeho inventari nebo v truhle. takze v inventari.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ale jo...v truhle nechas jen sety plus gear,kterej potrebujes.kdo z vas nema tretinu nebo vic truhly a mul zahazenou vecma typu "ancient s dobrym rollem,ale ten build jsem nikdy nejel"?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    taky myslim ze nic nepromazu... :) problem je ze ty veci musis mit v truhle, a tam na ne misto neni, proto mam ty postavy :)

...ale vyuziju to napriklad misto sundavani/nasazovani gemu z truhly co pouzivam pro vic charakteru, na ruzne varianty konkretniho buildu.... atd...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Nepromazes. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    armory = juchu,promazu postavy a necham uz jen jednu mulu od kazdyho charakteru :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: armory dobra, otom zadna...

ty primal ancients bude mozne ziskat jenom v kostce z legendary a setovych? ..to by bylo hooodne spatne :) ..doufam, ze bude i klasicky drop :)
    jinak nic moc pro me jako NS hrace vedet, ze veskere veci co sem nafarmil za tu dobu, vylepsil jsou vlastne k hovnu... druha vec, ze nema do vydani patche ani smysl hrat, protoze primal nenajdu... a to je pro me alfa/omega hry "vylepsovat veci/paragon"
    v konecne fazi mozna ty primal veci nebudou spatne, zacne byt mensi rozdil mezi hracema kvuli paragonu, vic bude zalezet na vecech co clovek ma a bude zase co farmit poradne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam