• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: armory dobra, otom zadna...

ty primal ancients bude mozne ziskat jenom v kostce z legendary a setovych? ..to by bylo hooodne spatne :) ..doufam, ze bude i klasicky drop :)
    jinak nic moc pro me jako NS hrace vedet, ze veskere veci co sem nafarmil za tu dobu, vylepsil jsou vlastne k hovnu... druha vec, ze nema do vydani patche ani smysl hrat, protoze primal nenajdu... a to je pro me alfa/omega hry "vylepsovat veci/paragon"
    v konecne fazi mozna ty primal veci nebudou spatne, zacne byt mensi rozdil mezi hracema kvuli paragonu, vic bude zalezet na vecech co clovek ma a bude zase co farmit poradne :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Primal Ancients? :) No to jsou kokoti. :) Paneboze ...
    J4C0B1M: ver nebo ne, ale na twitchi te nesleduju, ani ti nesedim za krkem :)

ale je mile, ze ses priznal ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    AVATAR: včera jsem si myslel že sem v táboře IV a byl jsem V :D
    J4C0B1M: what? :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    J4C0B1M: spis lidi sralo, kdyz na to lidi srali a kvuli nakymu kokotovi, co se nepodiva, nemaj bonus :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Bonus Acts have been removed
    With this change, completing five bounties in any act will now grant you a Large Horadric Chest containing the same contents as the Horadric and Bonus Caches

To lidi sralo tolik koukat kde je bonus?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CHEWBACCA: Chapu to spravne ze je to dalsi lvl ancient eguipu?
    (Co jsem googlil tak na to dost lidi spis hejtuje)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    2.5.0 na PTR. Moc se tesim na armory a Primal Ancient !!!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: Bohuzel fakt acc bound tak jsem se ani neozyval ;(
    (Hraju sezonu)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JADE: Jojo je to prý nějaký bug, buď to že to jde nebo nejde, každopádně na opravu se vysrali:-D
    JADE
    JADE --- ---
    na NS jsem ty stranky normalne pujcil, clovek dostal achiev a zase mi je vratil cca 3x...takze tak ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Byla to fuška (minulý víkend teda :D), nechtěla mi padnou jedna ze stránek a spawnout mrcha na 9. patře... Torment-1 to jistil, mrchy byly často tuhý dřív, než jsem k nim došel :o

OPIZEC
    OPIZEC --- ---
    na sezoně 100% jsou nevim jak na NS
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    OPIZEC: Nejsou, ale bojim se, že jestli to ještě neopravili, tak se dají předávat pouze na NS
    OPIZEC
    OPIZEC --- ---
    Cultist Pages jsou acount boundet nejdou předávat, každej si je musí najít sám
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: tak to je v pohode... ;)
    Do pristiho roku to stejne zapomenu... :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Já to taky řešim prakticky poslední den:-D Ale jinak možnost je pokud vim zase v lednu v příštim roce, všechny tyhle eventový itemy ve všech svých hrách chce myslim Blizzard opakovat
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: skoda, ze jsem to neresil drive... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam