• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: dal bych taky s vama ale o cruse do grupy nikdo nestoji :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    J4C0B1M: Jestli je to v season tak ja klidne nekdy dam. FB WD
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Tak udělejme tabulku na nástěnku třeba ?
    Já bych teda bral Monka, pojedu klidně supp i DPS
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: jojo urcite na zacatku seasny a nebo rozjet nonS. Ja bych si zarezervoval fbats wd.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Tak to by ale bylo ideální na začátek další sezóny, abychom každej popickovali něco vhodnýho. Já mám v plánu monka, teď mám akorát wiznu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Neni nic jednodussiho nez se tady domluvit co postavime za grupu a zacit na tom pracovat. Jinou motivaci uz nemam. Na solo gr uz prcam.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: přesně, včera jsme farmili (asi 4 runy) s random grupou 80gr a šlo to krásně, supp monk+barb+dmg wizna s wd a pak to leavla wizna para cca 800 a přišel 2. wd, para 600, kterýho jsme nezčekli a měl ňákej troll build, takže sme to nedali na čas a pochopitelně ihned po odevzdání to leavli oba supporti..super no, ale sehnat dobrou grupu se mi vůbec nedaří :-/
    DWAY
    DWAY --- ---
    Diablo 3 Patch 2.5 REVEALED! Primal Ancients? Armory! Crafting Material Storage! (Season 10)
    https://www.youtube.com/watch?v=h4Y7YxiurPI
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: pravdu dis. Myslim ze jedinej a posledni potencial je hrat se znamejma v grupe stejne jako v kazdym grind hre. Do toho stadia bych se chtel taky dostat. Najit tri staly spoluhrace stejne jako sem to mel v the division. S cizakama a singl me uz nebavi.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    mne treba uspokojuje dobra groupa co funguje v tezkem riftu a lidi spolu pekne spolupracuji, damage + support atd... sezona je taky dobra vec, ale pro me stresujici zbytecne :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: jo o nicem...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Mě přijde, že zase narážíme na tu absenci endgame obsahu, kterou trochu vyvažujou sezóny, nicméně od nějakýho pointu už je to jenom farmení lepšího gearu a fishování lepšího riftu. Je fakt, že Diablo bylo vždycky o farmě, ale jak je to furt dokola, tak mě to vždycky rychle omrzí. Btw zkoušel ste někdo někdy ten brawl?:D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: neni to k nicemu to je pravda a u cruse neni takova konkurence taky pravda. Ale kdyz uz tak jsem rad ze pokorim gr 90.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: se to hraje dobre kdyz cruse skoro nikdo nehraje :D :P jeste lepsi je to na HC tam hraje minimum lidi :) ale GZ

skoda ze to k nicemu neni :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: me momentalne dostat se pres 90
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Mě nějak po začátku sezóny přejde motivace, jak mám základní sezónu hotovou a build taky.
    Co takhle motivuje vás k ještě vyššim riftum ? Mě to vždycky nějak omrzí
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: mel si zustat u cruse. Mám tam potencial dostat se nad 90. 88 padlo s velkou rezervou ale chce to hrat, vubec te poslednich 14 nevidim.

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Vcera jsem zalozil a relativne slusne naequipoval DH a oproti crusovi co jsem hral paradni zmena... ten dmg!
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: pekny...trosku me mrzi, ze jsem se jak debil trapil s crusem minulou sezonu a ted se seru s barbinou ;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Pekna prace, ja mam co delat s GR83 a uz pocitam ze se na to vyseru. Ale S10 je tak jeste za 2 mesice. Ackoliv by mohla byt driv kdyz je venku PTR?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    vono to pude i bez fishingu na tu 90tku

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam