• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a az bude zas trocha matrose, zkusim LoN DoD WD,vypada to hratelne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsem nemohl usnout,tak me napadlo postavit LoN electrocute manald wiznu s hydrama a teda na T13 by to mit potencial mohlo. T11 jako nic bez ideal rollu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: jj stavim supp monka a gen monka (rozlozeny shenlongy) a idealni helmu na firebats.
    light wiznu uz mam...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jo tak jako nastroj pro stavbu jinyho charu tomu rozumim :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja bych nejvic ocenil multi salvage legendary :-)
    KING
    KING --- ---
    Zkouseli jste uz 2.5 v PTR? Ja vcera na chvili vyzkousel a nemuzu se dockat Armory,mohlo by to byt lepsi (trochu mi to dela neporadek ve stashi, na coz jsem haklivy ;) ), ale funguje skvele. Take super je ukladani materialu a Kanai Cube kam uz clovek nemusi vse cpat po jednom. Uz jen chybi aby materialy nemusel clovek sbirak kliknutim, ale stacilo prebehnout jako blood shardy a gold...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: nic lepsiho nemam,aspon s nim vyjizdim gemy na 80 a utracim shardy pro wiznu a monka :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: uz se na toho garga vyprdni :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: sice poznam,kdy udela ten uder,protoze animace,to se jeste da.horsi je to po oziveni,kdy jsem mrtvej nez vyvolam pety.a stranou odbihat nema cenu,kdyz skace pres celou mapu
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: To Perdovi jde utect pokud mas ten spirit walk ale musis se to ucit casovat. Je to makacka
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tvl tak Eskandiel a hlavne Perdition jsou pro garg WD na GR 82+ nemyslitelni.u Eskandiela me vzdycky sejme neviditelnej jailer nebo co,animace neni videt,zadny fialovy kolecko se neobjevi,jen IK.
    no a Perdition se svym teleportovacim sekem z otocky pres pul mapy a hlavne kazdych 10 sekund... naskok 4 minuty nakonec nestacil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: pak se to ladi i podle toho kolik prezijes nebo ne... varianta kdy misto stitu jedes spear of lycandre (random shrine efekt po zabiti elity) je hodne husta :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a dnes jsem zjistil, že těch 5k+ gemů jde využít na výrobu žlutých ringů/amuletů a následně rozebrat na žlutej matroš :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: super, ten druhej jsem dnes postavil (jen předělat rolly, došel žlutej matroš klasicky). na ten první gear mám, tak to někdy zkusim
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: vim, jen mi to chybí a do budoucna bych ho uvítal zpět
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: zaklad je infinity teleport a super je Etched Sigil ktery kouzli kazdou sekundu tvoje kouzla pri pouzivani jineho.... pak neplitvas manou... a dalsi vec je jestli chces boostovat fire damage (wd firebat, wz firebird) nebo lightninig pro light wiznu atd... podle toho se bud jedou tornada nebo blizzard

kazdopadne zDps wizna super a protoze neni v zebriccich tak se "nehraje"... ale funguje moc dobre

http://www.diablofans.com/builds/85479-best-supwiz-build-endless-teleport-very-tough
    http://www.diablofans.com/builds/87221-s9-2-4-3-zdps-lightning-support-wizard-gr95
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: zDPS WD se nehraje :) smir se s tim :)

FORTRESS: Ufff. Ja nic :) Fajn.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdo tu hrajete zDps wiz? můžete mě odkázat na build? na diablofans jsou dva, ale nevim, kterej je lepší.

jak rád bych viděl návrat hratelnýho zDps WD
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Vcera EU Banwave
    JADE
    JADE --- ---
    SPAULDING: koukam ze zadny novacek nejsi...sezonka hezky, paragon 512 ;D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam