• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    chewbacca#22851
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: dej battle tag ! :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ten rameček u primalu je sexy :-)

držte kozy a podte hrát :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WASQ: jj a ten primal ti zvysi damage tak o 0,01% :) ..u zbrane to muze byt znateklnejsi, ale taky v radove par procent
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: Nó dobře, takže budu mít áčkovou helmu 980 VIT / 970 main stat / 6 crit se kterou dám GR 70. S barbem teď na GR 70 áčkovej gear potřebuju, takže realita. 70 teda padne a pak mi možná jednou když vyhraju v loterii padne primal áčková helma co bude mít na 100% 1000 / 1000 / 6. No WOW! :D
    JADE
    JADE --- ---
    jojo to bude parada, uz nebudem muset ani pretacet u ty stary tlusty devky ! :D
    popravde radeji budu lovit primal ancient se zarucenym "dobrym/idealnim" rollem, nez klasickej ancient s jenom dobrym rollem, pac co si budem povidat, to je nejvetsi vomrd ve hre ! :[
    NJORL
    NJORL --- ---
    tady je to videt

Diablo 3 Normal vs Ancient vs Primal Ancient Weapon | Voo's Juicer | Patch 2.5
    https://www.youtube.com/watch?v=7eS8IgOupXc
    NJORL
    NJORL --- ---
    no ja to chapu tak, ze se Ti Primal Ancient naroluje podle charu se kterym hrajes, stejne jako dnes. pokud hrajes Wiz bude mit INT atp. No a vse co na ni bude bude mit idealni roll. ale vlastnosti mohou byt jine podle toho, co dropne :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    no tak pokud to bude tak, tak se opet jedna o zjednoduseni hry :) super :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    The stats on these items will be tailored to the character class you are playing when the item first drops
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jedine,ze by proste zbrane must have do hranych buildu mely ty ideal rolly,cimz by za nas blizz vyresil otazku co pretocit.
    stejne mi to ale zatim prijde debilni. na druhou stranu asi lepsi,nez kdyz ti padne za mesic prvni primal ancient a rolly budou uplne k jovnu,takze se vratis ke svy "obyc" ancientovy :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: to by zavanelo i tim. Mam vse v primalu = mam jistotu idealniho buildu bez jakyhokoliv pretaceni = nesmysl
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: presne :-) kazdej ma ideal roll nekde jinde
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jak mi ale definujou idealni roll? jeden build preferuje %dmg + area dmg, jinej zas treba AS + cdr...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: budou tam diry protoze nebudes davat prave ten gr 90 ke kterymu ti pomuzou ty primaly :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    no co tak ctu tak jeste zrusili u tech Primal Ancientu ze budou o 30% silnejsi.... tedka budou mit jenom idealni roll... coz ve vysledku asi nebude takova vyhoda oproti klasicke ancientu.... no uvidime
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no nějak nechápu, když od vydání hry všechno orientujou na partu, proč tyhle věci jsou solo only (nejen třeba tohle, ale i sezóna, cap na blood shardy atd atd)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    vtom pripade se supportem moc primal veci nenapada :) ....takze prehodit gear z jineho charakteru, zabehnout si gr 70 a pak vratit zpatky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: jj třeba GR90 jasný.. :D Když dám GR 80 tak určitě v mém gearu budou takové díry, že budu potřebovat primal ancient itemy :) Podle mě je tohle omezení úplně zbytečný a nechápu jeho význam
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Asi jo, i když ono taky každá class to má trošku jiný tu obtížnost. Asi to měli nechat na te TXIII solo místo GR.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam