• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: * vsichni para kolem 900
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: jj s crusem. Jeste tam ale je potencial. Nemam augmently tri veci a par veci na nizsim augmentu. 95 bych mel jeste po tom co to dougmentu vytahnou si myslim. My vcera behali s dvouma wiznama a monkem 92gr taky docela slusne. Teprve me to zacina bavit a to sem chtel po 90 skoncit :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak pokud nekdo hraje nonseason a ma build do groupy tak se ozvete, hraju s id Voit obcas a nez se udela parta dobra tak to trva obcas :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: pekne.. stim crusem? ja vcera jako sup wizna s borcama s paragonem 3000+ behal gr 90 za 4 minuty :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    cíl této pětiletky splněn :-) solo 90gr done !!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    whoa, jak fps nemusim, tak proste nostalgie woove
    Not Forgotten - Hellgate: London (Innovative Diablo Successor / Looter Shooter)
    https://www.youtube.com/watch?v=F05qrSMyi9w
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jako chapu,ze by jich bylo mraky,ale konecne jsem si rikal,ze by me zas bavila.
    od dob firebird dvou hyder a toho 4 element roll meteor tal rasha rezby me vubec nebavi.archon uz vubec ne. chjoo
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    nojo.. ten wizzard by byl moc silny v 2.5, neco stim byla potreba udelat :)

Item Functionality
    Manald Heal
    The number of procs generated by channeled skills while using this item has been reduced by 25%
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: meta to nebude... klasika... healer + barb + firebat a mozna misto gen monka prave ta hydra wizna

tady ten 3 +1dps je dobry na rychle 90+
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Blizz to tak nechce, ale vzdycky to tak nejak skonci :)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: tak me spis jde o to, proc to tak blizzard chce...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mrkni na video od rhykkera na tjubu
    JADE
    JADE --- ---
    kurna nejak mi to logicky uplne nejde pres vousy...proc by kurva mela bejt meta 3 supporti + 1 dps ?! nejak to postrada logiku oproti dle me klasice 1 supp + 3 dps...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jak se tady resila ta support wizna, tak vcera jsem testoval poprve tenhle build a je to super (zvlast ten etched sigil :).... vzali me do party synci co jsou "trochu jinde"... behalo se gr97 za cca 6 minut.. nechcipl sem ani jednou a to mam nevyladeny gear a nizky paragon... a myslim ze s prichodem patche 2.5 kdy ma light wizna jeste posilit tak to bude jeste hodne aktualni :) (supp wizna + supp monk + supp barb a dps light wizna)

http://www.diablofans.com/builds/87221-s9-2-4-3-zdps-lightning-support-wizard-gr95
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: tak to mam presne taky ale bez makra. Ta mys na to ma tlacitko uz nastaveny a ja na to prisel po 1500 paragonu vcera omylem. Je to super ovladat celou hru jednim tlacitkem ktery jen drzim a zbytek autoskills u hammerdina ideal :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: jo ale musis teda aspon u me to tlacitko pustit aby se ti nabily autoskilly
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE: mlácení na místě na shiftu by mě asi kleplo! Zkus si to hodit na mezerní, mnohm příjemnější :)
    Jinak mám na myši na jedno z tlačítek namakrovaný na turboklikání a používám to na sbírání předmětů a nemůžu si to vynachválit.
    Taková "oslava lenosti"
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: aha, hele ale to muzes delat i s normalni levym tlacitkem, jen ho drzet...ja to teda tak delam ;) obcas si pomuzu shiftem, kdyz potrebuju stat na miste...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: typ mysi ti reknu zitra jsem mimo pc uz. To tlacitko kdyz drzim tak se to chova jako kdyz klikam levym tlacitkem mysi samozrejme v ty maximalni frekvenci co jde a kdyz najedu kurzorem na itemy tak se mi automaticky sbiraj. Sbohem klikani.
    JADE
    JADE --- ---
    to asi ne, to moje mys nedela ;) co to je za mys a tlacitko ?! taky bych uvital ...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    bez makra :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam