• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    VENOME
    VENOME --- ---
    JADE: tak uprimne ja s vetsinou season hrdinu koncim okolo GR75 a dal uz nejdu protoze (a uznavam, asi tady budu v mensine) ja hraju vetsinou hardcore, takze dobrovolne upoustim dmg vymenou za jistejsi survivalbilitu.
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007, VENOME: jo ale koncis s hratelnosti nekde kolem GR 70...pak proste bez monka, nebo augmentu, templaru s unity a podobnych hovadin neprezijes ani kdybyses posral ;)
    VENOME
    VENOME --- ---
    MAESTRO_007: Hele je to hratelný jako kazdy jiny class, a treba kombinace reakor a immortal setu je podle me dostatecne silna a zaroven speed, ale season 9 tusim kraloval wrath of the wastes set coz taky neni uplne pomaly build.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    / jak moc naprd byl barbar na sezonu? nekdo si tu docela stezoval, ze je slaby. Ja bych ho chtel primarne jako supporta, ale kdyz uz rozjedu novou postavu tak sem si rikal, ze na sezone :)

...10. sezona nic moc conquesty ne? samy speed :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE: to je otazka, Manticore snizuje hatred cost Clusteru o pulku cca, dmg jako takovej nepridava i kdyz jich teoreticky muzes vystrelit 2x tolik :)
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: tak urcite kdyz ti zbran prida +100% dmg primal dps spellu je lepsi nez 15% celkovy dmg z ancientu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Necromancer Update: The Meleemancer - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/blog/20597129/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak nehrajete ted nekdo neco?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: aha,ja mel za to,ze je pro followera
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jako support (monk, wizz) se ta staffka nosi... takze fungovat asi bude... ale nevim jak na tom followerovi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: dik,tohle znam a bohuzel nic aktualniho.co jsem googlil,tak vetsinou stary prispevky treba pul roku a o ty staffce ani zminka.akorat,ze driv byla bugla :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: tady je nejaky popis k followerum... ohledne funkcnosti Spear of Lycander na Enchantresce si to radsi pogoogluj :)

Follower Skills and Gearing (Patch 2.4) - Diablo 3
    http://www.icy-veins.com/d3/follower-skills-and-gearing-patch-2-4
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE: tak ja jsem to taky pres rok nehral, mozna i dyl, nevim :)

Jinak s tim ancientem slo primarne o zbran. Jestli spis vyuzit bonus z Manticory na Cluster a ozelet dmg pac neni ancient a nebo se na Manticore vykaslat a jit naopak do dmg z ancient zbrane...jinak dik :)
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: mno tam vidim bohuzel hodne nedostatku...ten bombardment ruksack si porid urcite novej...pac po nejakym patchy tam pridali az +100% sentry dmg...ty mas ten starej, kde jde natocit jen 15% max...podle toho pak mej ancient ci neancient...ja kdyz jsem svujlovil tak jsem ancienty mel tak kolem +80% sentry dmg...tkze jsme nakonec pouzival neancient ales +98% sentry dmg...
    nejaka inspirace..ale uz jse to taky zastaraly...tenhle patch se hralo uz neco uplne jinyho...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Kdyz uz je tu dotaz tak taky jeden pridam. Poradi nekdo na co se zamerit u meho DH ?

Mam to ted takhle https://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/90607260 a treba nevim, jestli je lepsi jako bonus rolovat spis Cluster arrow nebo Sentry, pripadne jestli se vyplati mit nonAncient Manticore nebo cokoliv jinyho ancient...dik
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    máte někdo odkaz jak má vypadat správnej gear enchantress? respektive s tou holí na shrine effect.
    +
    používáte setup templáře s wyrdwardem + thunderfury nebo radši eun-jang-do? na push bude asi lepší eun-jang-do, ale třeba na T13 thunderfury? nebo ne?

Johanka - Community - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/ROTOPEED-2207/hero/59311479

mám tady skoro ideál rolly, tak jestli se pouštět do nějaký ho tunění. ale ta enchantress mě zajímá, tu bych si třeba na T13 rád postavil
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: se mas :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: nene az 31. Hezky na moji nemocenskou 14ti denni :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    taky ta sezona nemuze zacit dnes,kdyz mam tyden nemocenskou!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007:to jde ? :-) ja ti rozumim ale az s10 nova postava. Jen takovej povzdech ze dotahnout postavu ke stropu chce fakt velkou trpelivost a odolnost vuci stereotypu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: zkus jinou postavu/build .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam