• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: na gr se nosi v 90% pripadu stricken, gogok, zei. a bosse pizlat budete vzdycky. Bez stacks to uz neni tako slava jak behem riftu...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: o solo mi nejde ani tak jako v parte,kdy mame bosse uz v pulce case,ale pizlame ho.proto tam chci dat ten stricken,ale nejak si furt nejsem jistej,za co vymenit.on ten cas si myslim bude plus minus stejnej
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: hlavni je AS a CDR. Muzes to zkusit vymenit a otestovat na solo Griftu co ti bude vic sedet. Ale podle me to CDR je dulezitejsi. Jake gemy to je vic variant, ale obecne se prohazuje jenom Trapped a Stricken. Gogok a Zeis mas porad. Stricken na tezke GR a Trapped na speed rifty. Ja ho v GR nenosim vubec. Mozna pro solo push zkus Stricken, Trapped a Zei. To bude dobry dmg, ale prezit asi nebude uplne jednoduche :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    My vcera s ondrou a voitem 90+ a neni nac si stezovat :-)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: no jako nejlepsi je jak rika LADINEK ... nehrat vubec nic ... ale co si budem povidat, to v tehle srackach (rozumej obdobi rijen-duben) zkratka uplne nejde ;[
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: no nejhorsi je, ze bude patch jak v diablu tak i ve wow s novym raidem, dungem a dalsi grind AP do arte.... chjo :D co se týče Season, tak odehraju na portret a zas cau... je to smutny, ale blizz to diablo zazdil :(

snad se s D4 pouci od PoE :)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: mno...me konci subscribce nekdy pristi tejden, taky uz to neprodlouzim a budu zkratka vyckavat na s10...ikdyz mi chybi zrovna do zbrane vymaxovat uz jen posledni artifact power abych ji mel komplet ;[ jenze tech milion za point je desny ;[ no uvidime ;)) co psali tak v s10 stash bude uplne easy...predpokladam tak tejden laxniho hrani max...2 conquesty budou tradicne nejvetsi vopruz, ale jsou tam jako lvl 3 gemy na 65...to mi moc jako conquest neprijde ! :))) nebo speedrun bossu za 20min atd. takze pak se clovek zase rad k tomu wow grindeni vrati ;)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    No ja to nainstaloval, par dni hrál a asi dam zase pauzu. Karpálky v pravý ruce zase o sobě dali vedet ;-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: neasi, a ja si furt rikal, mam 30 dni .. udelam si ten posledni stash a dam to tam... trololo a nic :D za to vsechno muze WoWko ! ze ja to zacal hrat xD
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    V0IT: id?
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: jojo ja si takhle "omylem" rebirthnul wdcko na zacatku s9, mel jsem reguerni zachvat vzteku...kord po tom co me jeste GM vyfuckovali, ze je to nezvratny proces ! :P
    V0IT
    V0IT --- ---
    CHEWBACCA: na gr90+ bych se taky přidal (gen/supp monk)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: nene vemu cruse jak sem psal niz.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: no hlavne si neber to WD :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ok sice sem vcera brecel ze me to uz absolutne nebavi ale vypadli na me z nonS tri gemy na 76 lvl tak je chci vyhnat na 90lvl narvat je do cruse zkusit gr92 solo a pak az S10
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja budu,ale jeste nevim v kolik.myslim si nejak po obede
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    potreboval bych zabehat par 90+ gr. kdo by byl k dispozici dnes a v kolik cca. (crus)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ja mam dilema,jestli mit amulet + manald co mam na postave nebo vymenit manald za as/chc/chd/socket, co si myslim je skvelej drop.akorat bych ztratil 62.60% cdr dokud mi nepadne amulet s cdr/chc/chd
    a jeste resim,kterej gem je vlastne nejmin dulezitej.jeli jsme slusne rychlou gr90,ale boss byl dlouhej.pokud bych chtel dat bane of stricken,kterej ze zeis/gogok/bane of trapped bys vyhodil? gogok bych nechal a zeis mi prijde taky dobrej
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    twe, jsem si uvedomil, kdyz jsem vyhazoval itemy ze S, ze jsem prisel vlastne o vsechny itemy ( krasny SWK ) na postave, co jsem rebirtnul kua :D
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem za 685 sezonnich paragonu dostal necelych 20 ns, zacina to bejt cim dal tim lepsi ;P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: 22. Nebo 29.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam