• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: vidis a ja dal 90 za 9 minut. Je teda pravda ze jsem zaexperimentoval trochu s buildem a zda se ze to je funkcni nez ten co jede 99% hracu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: taky jsem nasel prvni a omylem rozlozil u kovare, nastesti nejaka nepotrebna helma :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MEDAN: na publicu 64bit laguje, prepl jsem zpatky na 32 :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    SPAULDING: MAESTRO_007: co to máte pánové za otázky? :D v roce 2017 je spíš s podivem, že ještě jsou 32 bitový aplikace a tím spíš hry...
    k tomu dotazu: https://cs.wikipedia.org/wiki/X86-64
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Hele nehledej v tom hned mouchy. :)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: do kostky nebo na followera ?! :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jsem si nasel prvni primal :) krasne totalperf unity :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: chvilkama mi to taky prijde :)

..jinak za me patch super... dobre zmeny (az na ty komplikace se supportem a gr60 :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    že by zvýšili obtížnost? teď jsem tšžce nedával gr90, kterou jsem dal před patchem pokaždý
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: tak ucel chapu, ale my paragonem provereni to nemame zapotrebi ;[
    JADE
    JADE --- ---
    zaver je takovej ze na to ted seru jdu si v klidu dohrat WoW a zahraju az sezonu ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: aha... je to oser, ale tak aspon se nebudou plest lidi co solo 60 nedaji na publicu a snazit se o kdovijake GR

treba u supp monka mam problem, tam ani neposkladam build na solo, protoze jsem vetsinu veci vyhazel (rikal jsem si ze ho jinak hrat nebudu .)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: to musis dat ikdyz jsi ho daval...
    me to nuti s kazdym characterem pokud chci na public tXIII a to jsem s par charama farmil solo 70 bezne...mrdat blizz !
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: no nemam zejo ;) ale protoze sde mi to stejne nikam nevejde ;)

MAESTRO_007: jasny ja v tom vidim velkej potencial pri sezone s novym charem, to myslim ze urcite vyuziju, u nonseason to je spis pro lidi co mastej jednu clasuu na vsechny zpusoby...ja to mam spis tak od vsech class alespon jeden hratelnej build, ve smyslu treba range, melee, support a jsem spokojenej, hraju variace na classy ne na buildy ;)
    pak v tom taky vidim vyuziti kdyz clovek ma vsechny stashe za sezony...me chybi jeste 2...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: melo by :) ....ja ted zjistil ze T13 nezapnu ani se svym DPS wizardem co snim beham 90+ v groupe :) ...smutne ze jsem snim jeste nedaval solo60+ :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: A s tema Primal staci fakt jedna postava. Asi dam pro jistotu vecer ma NS jeden rychlej 70+ nez zacnu grindovat. :) Aby se mi to spustilo. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: No tak na to je lehka rada. GR se behaj z Normal hry. Ted to snad zacnou chapat i na publicu. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: padne, kdyz mas splneno s jinou postavou (viz. SCHUNA, ale ted zjistuju ze se nepripojim na public T13 s postavou co nezabehla GR60... mam taskove supporty dva... :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Note: Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 Solo
    There are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal characters
    NJORL
    NJORL --- ---
    Zakze kdyz na NS mam supp monka kterej nikdy neudelal solo 70 gr tam mi s nim nikdy nepadne Primal? Rozumim tomu spravne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam