• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: asi ne :) ...bylo by to casove narocne a nechci tomu diablu venovat tolik, dam si NS kdyz bude chut a budu farmit primal veci a paragon jak idiot :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: pojedes season?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: add impale DH

Season 10 will have more group-viable builds than the previous seasons (with the exception of Season 6). Let’s look at the two new builds shaking up the 4 Player meta in Season 10.

http://www.diablofans.com/...eral-forums/diablo-iii-general-discussion/223603-season-10-meta-changes
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jako v grupe jsem jel zatim max 92 a naprosto vpoho.
    hlavne me bavi v dobry mape vyprudit archonrm hordy mobu a pritahnout je monkovi a pak to vsechno hrozne spalit.
    musim rict,ze me zase po dlouho doby,mozna i vic jak roce bavi parta
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: tou blackhole to asi bylo, protoze boostuje dmg a zaroven i redukuje poskozeni od nepratel co jsou v blachhole, jinak ten stricken u tech hyder taky jenom na top GR v groupe
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jo tak ten build jsem uz videl,dik,rozhodne vecer budu muset nahodit :D

tak zo bylo mozna ono,ze jsem jel ten blackhole a mel pocitove vetsi dmg,nez jsem to svedl na proc manald healu...ale to bych musel vyzkouset.
    protoze pred patchem jsem dal vzdy 90, po patchi zatim ani jednou.
    a od patche stricken nejedu,protoze i bez nej jde guardian diky hydram dolu fakt rychle
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: na utikani dobry teleport , ale v pouzivam ho v nefungujici groupe :), na solo je to akorat z problemu do problemu :)

blackhole vede ve vsech ohledech... hlavne ti to da 3%dmg na 5s za kazdeho nepritele pohlceneho... coz muze byt obcas pekne pres 100% a kdyz nahodis hydry + blackhole +archon hned po sobe tak je to husty dmg boost... navic i na to solo se blackhole hodi vic nez teleport, kterym sice uteces, ale zase mezi nepratele, tou blackhole lip kontrolujes jejich pohyb...

sem ted zkousel trochu solo a dulezity je trapped gem misto stricken (v groupe je to neco jineho, tam stricken :) ...hlavne kvuli tomu zpomaleni nepratel, dmg mam na GR100, ale chcipam v GR90 :) ...ale libi se mi jak je potreba vypilovat ten herni styl aby clovek nechcipal a vyuzil maximalne dmg...

a farmici build je uz stary, ale funguje neskutecne.. s avarice ringem + hoader gem na prachy je to bomba.... :)

http://www.diablofans.com/builds/85544-s9-2-4-3-paralysis-vyrrasha-t13-speed-rifts
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: blackhole jsem jel pred patchem,pak jsem koukal,ze mel kazdej teleport...jako lip se s nim utika,coz mi ted s mensim stackovanim na solu prijde lepsi,ale v parte lepsi blackhole...
    jj ja vcera jel hlavne normaly,protoze jsem nemel love na enpowered rift :D
    ale farmici jsem nezkousel,das link? jsem na mobilu... vecer bych zkusil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: zkousels misto teleportu dat blackhole? dobry dmg boost, ale chce to dobrou partu. S teleportem se lip utika :) + je ultimatni ten farmici build, zacali mi dochazet prachy a s avarice ringem je to hrozna masina na prachy a klice :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: mne usetrila celou jednu zalozku,protoze jsem toho spoustu rozbil.
    na druhou stranu uz zase zacinam bordelarit :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: uz jen kvuli arcane on hit na sourcu :)
    s AS na tom jeste tak dobre nejsem. ring,torso,wand.tam to jeste nekde potrebuju protlacit.
    no,jsem zvedavej co mi da sezona :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak ARMORY super, misto mi sice neusetrila :)) ...ale mam tam u wizny nastavenych nekolik variant jednoho buildu a podle potreby prepinam... je to vyborne... speed farm, pak neco na public s dobrym toughness, potom na speed GR, pak max DPS...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: tezko rict co obetovat.. CDR ne :) AS taky moc ne (ideal je 4-5x) na predmetech, takze zbyva ten CHD... v nekterych hydra buildech to vypada jak kdyby byl CHD dulezitejsi nez CHC, ale to se mi moc nelibi :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: za serpenta jsem se modlil,nakonec aspon ancient s AS i CDR (7,10).
    potreboval bych jeste AS nebo CDR na amuletu,protoze mam v bedne manald AS,CHC,CHD,socket,ale nechce se mi ten CDR nikde ztratit ani desetina procenta.
    a jestli to dobre chapu,tak se da nekde obetovat CHD?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: chantodo pekne, kamosovi padl Serpents parkr v primalu a idealnich stats (pro Wizz hydru)... asi to nebude spatny pocit, kdyz vis ze mas nejlepsi zbran ve hre a jeste ji vyuzijes... :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a vcera primal chantodo hulka

zkousel uz nekdo v parte Impale DH?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: to nic,mne dnes dvakrat ukazalo co je novyho v patchi a chtelo to po mne vybrat obtiznost :)
    jinak jsem celej den pozoroval problemy s invitem.

jo a prvni primal - nemesis bracers
    JADE
    JADE --- ---
    proc se mi dnes kdyz jsem zapnul diablo hodilo do zakladniho nastaveni, prehazelo se mi poradi postav a jine picoviny ?! :\
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    Jsem původně myslel, že je to jen do konce víkendu, ale podle Wiki to vypadá, že tam ta truhla bude do konce měsíce, tak je ještě dost času :)
    Navíc ta sekyrka není account bound..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    OBOJETNIK: Pockat pockat, o co jde prosim? Neco jsem minul? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam