• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: co jsem se tak zbezne podival na webu tak ten zebricek neni aktualni, ale nejlepsi crusader tam ma 109 solo.... dal to s paragonem 4500, diky paragonu rozdil nekolik milionu v dmg... to ti prijde nepodstatne? :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: ad 1 ja zkousim po sty gr 94 :-) a nic. Takze nam zbyva pouze skill z cehoz mi vychazi ze to musim hrat hrozne spatne kdyz tam je rozdil 16ti gr. Co to tam je za nooby v tom leaderu :-))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: add teleport hulka, to asi jo, protoze dmg mam slusny, ale jakmile chvili stojim na miste tak jsem mrtvy (mimo archon)... ale je to i o vymakanem hernim stylu.... zkousel jsem 95 a uz jsem byl v pulce a mel peknou casovou rezervu, ale pak jsem udelal chybu, chcipl a uz jsem se vezl v nemohoucnosti :)

CHEWBACCA: 1) oni to treba zkousi 100x a mozna i vickrat, neni to tak ze to da na potreti... 2) hodne velky rozdil dela paragon.... 1000points je kolik inteligence/strengh? x4? 3) ze by tam hral roli skill v gameplay se mi nejak nezda (ironie :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: hele ten clan search je hodne funny. Nekdy ti to najde nekdy ne viz zkusenosti prave z VVV. staci kdyz si do search napises czech a najde ti to hromadu ceskejch klanu volnejma mistama, kazdopadne ja jsem sest z tech nejvetsich oslovil uz pred trema dnema a zadnej spravce muj request neprijal. Vsechny clany jsou vicemene mrtvy. Diablo je mrtvy celkove :-)

ja se ted trápim s gr 94 solo a nechapu jak nekdo s totoznym gearem muze dat gr 108 to nemuze bejt jen o tom ze chytil super rift, tam musi bejt nejakej skill v gameplayi. Kazdpadne sem rano sledoval prinos followera a vicemene je u hammerdina na skodu protoze polovinu packu stahuje na sebe coz je spatne. Zkusim vecer zabehat bez nej.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: tak hledas blbe "VVV"

myslim,ze "WAC" je tam spravce, mozna ma prava i "Bartok" a dal nevim.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: Nic sem nenasel, ale to je fuk nekdo kdo ma prava na nakej clan co nak sem tam jede, ozvete se pls :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: VVV -veni vidi vici,ale vubec nevim kdo ma prava na pozvanky a jestli je online.zkus vyhledat a nejak poslat zadost
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: no a ja bych ti z fleku mohl dve anc s as a cdr dat :)
    jj tomu verim,ze je to fishing.na leaderu je to taky v solu samej teleport s wandkou na nej,coz muze byt cesta.
    ale jako clovek mimo archon si trochu nasere,vid? :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: "normalni" serpent sparker nemuzu najit hodne dlouho... musim ho mit v kostce

jinak jsem zkousel tu hydra wiznu solo a velke trapeni :D ...porad mrtvy.... solo vubec nehraju, takze ne uplne idealni build, templar nic moc.... dal jsem gr93, ale potencial je daleko vetsi, halvne se udrzet na zivu aby nepadaly stacks.. a moje nervy dostaly dobre zabrat

kadzoapdne co jsem cetl tak stimhle buildem je to tezky GR fishing... jednou das 93 v klidu a pak 10x bez sance
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    V jaky ste guilde? Moje zemrela :-D takze sem bezprizorni...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    dal jsem si dnes par GR na publicu,nejvic jsem potkaval para 700-1000, vzdycky jsme to tahli hlavne s monkem,zbytek casto chcipal...ale davali jsme i tak 90 a tolik friend requestu jsem nemel ani na fejsicku :D

a kdyz uz jsem si za posledni tri dny nasel pokazdy lepsi anc serpent sparker s 7AS a 10CDR, tak dnes mi musela samozrejme padnou jeste lepsi,zejo...takze ty gemy v nich zbytecne utraceny.ale relativne prijemna starost,pokud mi zitra nepadne primal :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: urcite season pojedu.ale moc nas asi nebude
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Soucitim ...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: no a ted si domysli ze to byla vec co potrebujes :) ....nastesti zrovna kalhoty nejsou tak zasadni... ale :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Gratuluju! Zniceni primal omylem uz mam taky za sebou! :) Pekelnej pocit :) Nastesti to byl Lorics nahrdelnik jen :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: hezky,taky bych chtel dat gr100,cg

a jeste cg s tema kalhotama :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja dal vcera v groupe gr100.. meli jsme dobreho firebat WD a byla tam jeste rezerva par minut... ale moje prvni gr100 tak radost.... abych ji ale nemel moc velkou tak sem si v zapalu klikani u kovare rozbil primal tal rasha kalhoty :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdo pojede sezonu pridejte si me pls, sem na nastence nebo to pisnu i sem Ravenscar#2156 ...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: moc díky za tip s black hole, vyměnil jsem za teleport a hned 90 za 12:45 :) že jsem to vůbec měnil, někdy ten leaderboard neni nejlepší kopírovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam