• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: mas recht. Diky a jak si psal. Ingame. Btw. Koho budes hrat ?
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: neboj se, myslim si ze ti nic nikam neutece, vsak uz to znas...cela sezona je cca o stravenych 60ti hodinach za kompem ;P
    spis se brzo dej do kupy a prezij ve zdravi ! a cuz ingame...ja osobne to taky nikam nebudu hrotit...a tuhle sezonu jsou conquesty a achievy na stash smesne easy ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: rad bych ale ted jsem nastoupil na tyden do nemocnice. Sere me ze mi vsichni utecou a budou uz valit t13 a dokud nedam pozadovanej solo gr budu muset valit public :-( skoncil jsem na nakym 160 plvl myslim
    JADE
    JADE --- ---
    rad tenhle akt dobre vule samozrejme poslu potom dal...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    První primal ancient v sezóně!
    JADE
    JADE --- ---
    nasla by se prosim nejaka dobra duse na prutah sezony dnes vecer ?! :) dikes
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHEWBACCA: tyjo nechci jet neco bez ceho si jako supporti neskrtnete :/ Sem zas 3 tydny v zahranici :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Ja ted nemam cas to mackat, jako uz nejakou dobu...
    Btw. Prava nemam..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Dnes zacina sezona? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: v 01:00 tam budu :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    v 17:00 sraz v Tristramu !
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    V0IT: neukecavam jen si stojim za svym. V posledni dobe nam to s tebou a ondrou klapalo :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: to jo,nicmene nic lepsiho na eiznu momentalne neznam.obyc light je slabej,firebird me nebavi...hodne me bavili meteory vzdycky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: mimo archon jsem par sekund :) ...ted jsem to testoval a je to akorat otom pokladat je kdyz to ma smysl (mensi skupina s elitou)... a postupovat riftem bez nich... na velke skupiny je nedavat... zbytecne pak perou do jednotlivych mobu a tam ten manadl proc pres ne nema moc smysl... lepsi je paprsek na tu skupinu, ten kdyz procne tak to kosi pekne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jako jo,je to znat.nastesti nimo archon a kdyz je nastackovano,tak ty hydry samy o sobe nicej slusne

spis nechapu,ze se o tom bugu musi vedet od ptr a nic se s tim nedeje
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: takze me pak pekne protahnes :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    CHEWBACCA: žádný ukecávání, já si pojedu svoje NS
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak jo pojedu WD... snad se to nak naucim... pude nekdo zitra od peti?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: no kasny bez fb wd to nepujde a k nemu wiznu a gen a supp monky. Ten barb taky dobrej ale ten vyzaduje super play skills na coz neni v sezone prostor aby se to nekdo buhvijak dlouho ucil :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: (sezonu nepojedu) ale wd v groupe byt musi :) ...v s10 je firebat bezkonkurencne nejlepsi build na velke groupy nepratel + ktomu je potreba nekdo kdo zabije Rift Guardiana a to je Hydra Wizna (pripadne generator nebo dh).. buildy na jeden cil.... presny opak WD (jinak healer a barb samozrejme knim)

ONDRA_PATA: trochu jsem se dival na to Solo a ten leader board vedou vsechno ty stare buildy bez hyder.... a ta zbran teleport ma dobry dmg a super vlastnost...

obecne je hydra na solo nahovno ted :D

1) aktualne je v diablu Hydra BUG, kdyz mas hydru aktivni tak ti manald neprocne ten laser paprsek (dava prednost hydram)... hydry bys nemel pouzivat skoro vubec, jenom na osamocene elity a guardiana... tam jsou bezkonkurencni. Ve velke skupine nepratel bys mel pouzivat jenom parsek bez hyder, abys mohl tu slupinu propalil az do elity a manald ti procl...

na solo budu muset zkusit asi jiny build.. vypada to na firebird ktery moc rad nemam :( ...po -25% nerfu ten klasicky lightning wizzard nebude uplne ideal nebo pouzivat hydry a jako dmg skill neco co neni lightning

jinak zajimave cteni o tomhle tady:
    [2.5.0] (S10) MH Hydra Mechanics + Builds - Diablo III Forums
    [2.5.0] (S10) MH Hydra Mechanics + Builds - Diablo III Forums
    https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20753695205?page=1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam