• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HULIK
    HULIK --- ---
    JADE: Jo diky
    Vyndal jsem to dulezite s tim ze ten zbytek pak nejak zpracuji casem a cas byl nejak moc rychlej :-)
    JADE
    JADE --- ---
    HULIK: 30 dni, pak smolik ;[
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Moc diky FORTRESSOVI, konecne si to diablo uzivam i season solo, jeste jednou dekuji :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    HULIK: Ano, jsou pryc a nic s tím nedelas.
    HULIK
    HULIK --- ---
    DOTAZ: pokud jsem nestihnul vybrat z mailu vsechny veci z minule sezony tak jsou asi fuc, co? Neda se stim asi neco delat?
    Dik
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mně dokonce na začátku párkrát vyjel takový ten efekt jako když se umístíte v leaderbordu i s číslem (přitom jsem už na solo z ní dávno vypadl). Je to trošku zabugované.
    JADE
    JADE --- ---
    3 veci...
    ta archon/hydra wizzna fakt naklada...
    zda se mi ze predelali chovani bossu/mobu ve smyslu ze pridali "nasiraci" mechanismy...fear ma snad kazdej+zdrhaj neustale nekam do pici...
    vazne me sere ze tak ob 2-3 spusteni hry se mi resetuje serazeni postav+nastaveni chat okna (konkretne font size)...wtf ?! + to haze furt screen co je noveho a at si zalozim sezonu ;[ mrdat
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SCHUNA: Teď ta první grupa dala 106 s impale DH takže bych se toho nebál. Já rozhodně asi víc jak 100+ nepojedu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FORTRESS: Ked sa vratim z vyletu, cca o tyzden, tak sa hlasim. DH sa dostane do party?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    FORTRESS: ja bych rad prutah ale nemuzu te nikde najit, kdyztak si pridej ty me Ravenscar#2156
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já to o víkendu trošku nerdil, ale 600 para dneska už je celkem easy jak snižujou obtížnost a zvyšujou damage. Pokud by chtěl někdo ještě průtah v season tak si mě přidejte.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uz chci domu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja vcera vecer lehce pobehal gr30,pak 40,pak 50... a ted rano jsem se vzbudil driv a dal si 70 :)
    takze uz jen zodiac a serpent sparker a mam vse!!
    za me jedna wizzna do party pripravena ;)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: no skoro, myslim nejakych 570 tam mel ;)))
    tak budem vsichni wizzny, to se dalo cekat ;D ale ja jsem to psal hned po konci s9...mam na ni nejmensi playtime, tak z toho duvodu ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: aha taky wizznu jako ondra. Fortress je blazen ten uz ma 600 para ne? :-)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jak jsem psal...tu wizznu dam ;) resp uz diky Fortressovi jedu ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: mas recht. Diky a jak si psal. Ingame. Btw. Koho budes hrat ?
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: neboj se, myslim si ze ti nic nikam neutece, vsak uz to znas...cela sezona je cca o stravenych 60ti hodinach za kompem ;P
    spis se brzo dej do kupy a prezij ve zdravi ! a cuz ingame...ja osobne to taky nikam nebudu hrotit...a tuhle sezonu jsou conquesty a achievy na stash smesne easy ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: rad bych ale ted jsem nastoupil na tyden do nemocnice. Sere me ze mi vsichni utecou a budou uz valit t13 a dokud nedam pozadovanej solo gr budu muset valit public :-( skoncil jsem na nakym 160 plvl myslim
    JADE
    JADE --- ---
    rad tenhle akt dobre vule samozrejme poslu potom dal...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    První primal ancient v sezóně!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam