• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    VENOME
    VENOME --- ---
    NAVARA: Pokud nehrajes hardcore, tak ti nejaky ten disconnect den nepokazí, věř mi. Disconnect behem Bossfightu ve vysokym GR s hardcore hrdinou na druhou stranu temer jiste.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    připojil jsem se, udělal jsem pár paragonů, šel z T7 na T10 (poté, co jsem došel na GR45), kde mám zatím limit vybavení, ale...

tři disconnecty., to se mi nelíbí
    JADE
    JADE --- ---
    HULIK: fakt jo ?! :) mno to jsem teda prokoucoval...nastesti uz je to hodne dlouho a nesere me to ! :DDD bmw. vydelky v Legionu jsou tak vysoky, ze to pravou hodnotu goldu uplne zesmesnilo...ja jsem jen za odlevleni palata a nejake to mesicni soupani wq a rf nashromazdil cca 100k ;)
    HULIK
    HULIK --- ---
    JADE: A to tech mailu bylo asi 15.
    HULIK
    HULIK --- ---
    JADE: U wow ale kdyz jsi napsal ticket tak mi obnovili i pul roku stary maily v poste, vice mene bez kecu.
    JADE
    JADE --- ---
    HULIK: jo ja si takhle u wowka preposilal asi 50k goldu z postavy na postavu, pak jsem nekam odjel, dojela mi subscribce a nez jsem stihl znova zaplatit goldy byly v pici ! :[
    HULIK
    HULIK --- ---
    JADE: Jo diky
    Vyndal jsem to dulezite s tim ze ten zbytek pak nejak zpracuji casem a cas byl nejak moc rychlej :-)
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: ty elitky se ti nezda ze se chovaj jinak ?! ja jsem vcera pri solu s arcane orb wizznou docela kvetl...fakt me furt nekam fearovali, teleportovali, utikali mi...mel jsem nervy jak za mlada ! :D
    jinak me doce dost sere bug u arcane orbu...pokud clovek nestoji primo na mobovi/bossovi tak zkratka ty orby nedelaj dmg...pritom pokud se na to spravny misto neteleportuju normalne tam dojit nejde, drzim mys generator spell jede a orby se toci a neexplodujou, jsem cca par yardu od moba ;[ docela voser...uz se nemuzu dockat az mi napadaj veci na neco jinyho ;[
    JADE
    JADE --- ---
    HULIK: 30 dni, pak smolik ;[
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Moc diky FORTRESSOVI, konecne si to diablo uzivam i season solo, jeste jednou dekuji :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    HULIK: Ano, jsou pryc a nic s tím nedelas.
    HULIK
    HULIK --- ---
    DOTAZ: pokud jsem nestihnul vybrat z mailu vsechny veci z minule sezony tak jsou asi fuc, co? Neda se stim asi neco delat?
    Dik
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mně dokonce na začátku párkrát vyjel takový ten efekt jako když se umístíte v leaderbordu i s číslem (přitom jsem už na solo z ní dávno vypadl). Je to trošku zabugované.
    JADE
    JADE --- ---
    3 veci...
    ta archon/hydra wizzna fakt naklada...
    zda se mi ze predelali chovani bossu/mobu ve smyslu ze pridali "nasiraci" mechanismy...fear ma snad kazdej+zdrhaj neustale nekam do pici...
    vazne me sere ze tak ob 2-3 spusteni hry se mi resetuje serazeni postav+nastaveni chat okna (konkretne font size)...wtf ?! + to haze furt screen co je noveho a at si zalozim sezonu ;[ mrdat
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SCHUNA: Teď ta první grupa dala 106 s impale DH takže bych se toho nebál. Já rozhodně asi víc jak 100+ nepojedu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FORTRESS: Ked sa vratim z vyletu, cca o tyzden, tak sa hlasim. DH sa dostane do party?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    FORTRESS: ja bych rad prutah ale nemuzu te nikde najit, kdyztak si pridej ty me Ravenscar#2156
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já to o víkendu trošku nerdil, ale 600 para dneska už je celkem easy jak snižujou obtížnost a zvyšujou damage. Pokud by chtěl někdo ještě průtah v season tak si mě přidejte.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uz chci domu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja vcera vecer lehce pobehal gr30,pak 40,pak 50... a ted rano jsem se vzbudil driv a dal si 70 :)
    takze uz jen zodiac a serpent sparker a mam vse!!
    za me jedna wizzna do party pripravena ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam