• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ten mi padnul vcera,ja jsem komplet :)
    jedu to bez CoE, se zodiacem, viz. profil,klidne koukni.
    ted uz jen gear s lepsimi rolly,jskoze CDR bych potreboval dostat jeste na jeden prsten nebo amulet,zaroven na zbran AS atd.
    ale jinak si myslim,ze gr80 uz bych dal, 70 mam za nejakych 6 myslim
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: je fakt ze je to trosku WoWkovkej manyr protezovat kazdej patch/sezonu jednu classu a nelibi se mi to...na publicu z rekl bych tak 80% narazis jen na wizzny a neni vubec vyjimka kdy joines grupu a jste 4x wizz ;S
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ja cekam jen na serpent sparker hulku, manald heal ring a convention of elemnts a jdu na to taky ! :) nebo jakej jedes build ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: ticho nebo to nerfnou a zas me wizna nebude bavit :D
    a WD me bohuzel momentalne nebavi.firebats vubec a gargove uz nejsou tak silni. myslel jsem si,ze by mohlo byt silny to s tim barberem,ale ocividne moc ne.
    hrozne bych si pral zpet supp WD,to me bavilo nejvic
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Expy lítaj protoče se pořád zvyšuje damage. Speciálně u Wize kde nějakýmu drblýmu developerovi ujela desetinná čárka při designování prstenu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: hele jak mi padnul posledni kus tal rasha,hned jsem prepnul z t4 na t13 a prehodil na gr70 = nejakych skoro 300 para za dve hodiny :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: no je to takovy vosemetny no...taky me sere ze mi 600-700 para sezony da 13 na NS ;) ale udajne by to mel bejt prepocet poctu expu, coz by davalo logiku...no a expu na para 100 potrebujes na dalsi paragon mnohem min nez na +1 paragon pri nejakym vyssim na nesezone ;[ nejlepe by to bylo videt na novym ucte bez nonseason charakteru a zacit rovnou na sezone ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: ok :) jen jsem si vzpomnel na ten divnej prepocet paragonu, kdy mi to nejak nesedi... skonci sezona a normalni paragon se moc nepohne.. :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: no tem co maji na NS 1000+ tak urcite ;) pokud zacinas od nuly je to stejne...teda melo by byt ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Btw... season vs nonseason... lezou ty para na nonseason pomaleji?
    JADE
    JADE --- ---
    no zrovna jsem si vcera rikal, ze je to trosku moc easy... paragon 200-330 za vecer + 1 komplet gear na speed farm build tX+gr45 pod 3minuty (leze to jeste rychleji)...pamatuju kdy jsem na NS nekde mezi paragonem 600-700 byl uplne zoufalej a za celej vecer jsem udelal tak max 2 paragony (gr40 bylo fakt terno)...no asi se to neda moc srovnavat tedko...kazdopadne vrele a obrovske diky kolegovi tady z nyxu z BlackDivision, ktery mi dal do startu ohramny boost (bohuzel nevim zdejsi nick) !
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: diky ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: napis mi kdyztak,jestli to budu mit zapnuty
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zdar :))
    Nemel by nahodou vecer nekdo cas a vzal me do par GR na equip?
    WRATA
    WRATA --- ---
    Musim uznat ze tuhle season si zatim docela uzivam. I kdyz na to mam asi tak 1/8 casu nez bych chtel ale postup s cerstvou 70 udelat prvni gift, druhej, par riftu a tretu a mit komplet set pred lvl 100 paragonem a farmit T6 me tesi. Ted jeste ten zbytek :D
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: vim ze je to osobni, ale co se ti deje simte ?! nejaka pater ci tak neco ?! :\ dyztak posta...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: hele neboj,nikam ti to neutece a ze uz budem dal...no tak te pak protahnem ;)
    hlavne se dobre uzdrav
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VENOME: tak pokazí, pokud se daří hopsat vyšší rift s pěkným náskokem - to že to pak mohu zopakovat z toho pořád nepřestane dělat zbytečnou práci
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jo chlapci a jak bych chtel ja domu to si ani nedovedete predstavit jak za zenou tak za monkem. Ale sezeni u kompa mi jeste tak tyden nehrozi. Sem na srac total vzhledem ke komplikacim pri operaci
    NJORL
    NJORL --- ---
    Opakovani je matka moudrosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam