• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRIPLT: Marauder je vybornej i na split farmu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: multishot na solo nebo v parte na normal rifty,kdy mas diky nemu velkej tozptyl a nicis kazdej sud a drevo,ze kterych ti muze neco padnout.jde to i s maradeur runou s taketama,ale je to pomalejsi,protoze je musis sentry rozmistovat.
    maradeur sentry jsou spis na solo GR,ale urcite s nema jde,stejne jako s multishotem jezdit i gr80 v parte.
    a shadow impale bude si myslim na gr90+ v parte
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ani nechapu proc v jednom buildu je Bane of Trapped, v druhym Bane of Stricken atd. ;)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: nn ve VVV ... ale ok, hraval jsem totiz WoW s lockem co si rikal stejne ;)
    no to je fuk...k buildum...ja to popravde nikdy uplne do detailu nekoumam, nejak na to nemam naladu a nechci si zasirat mozek ne pro me uplne dulezitejma informacema ;))) a resim to pohodlen, vezmu build z DF, vokopcim to a hraju...kdyz mi to nejde, nebo mi chybi nejaka vec, zaimprovizuju...obcas se podivam do ledder boardu pro srovnani a to je asi tak vsechno...popravde netusim, proc to tak maji ;) je fakt, ze nemam convention a zodiac jo, takze spis to budu hrat s nim...teda pokud nebudu dalsich 200 paragon farmit serpenta ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Takze:
    Multishot build na farmeni v parte
    Marauder na solo
    Shadow na velke GR v parte?

A ten Impale teda?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: a multishot na farmeni T13 a maradeur na dolo GR ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja v tom mam taky bordel ;) myslis jeste tehda v nyxim clanu? ja wow nehral nikdy.
    a ty pojedes tu wiznu s CoE proc? pojedes ji bez hyder nebo protoze je to nej build (wiz) na diablofans? ja jen jestli jsem neco neprosvih,jestli je to s CoE lepsi na ukor toho,ze budes dyl mimo archon a tudiz vetsi sance na smrt.
    jako jasny,kdyz procne CoE hydre s lightrm,tak to bude super.na druhou stranu se clovek snazi byt mimo archon co nejkratsi dobu a hydry pouzivat minimalne.
    moc jsem tuhle zmenu nepochopil
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Okok! Hned jsem klidnejsi :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: nn shadow DH bude dobry na vysoky rifty!
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: aha...jesteze jsem se podival az ted, mam v tech nickach bordel ;) mas rict rovnou ze jsi Rotoped ;))) jsme spolu byli v clanu ;D btw. nehraval jsi WoW za warlocka ?! :P
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Impale DH se asi hrát bude. Ono u rift bosse maj ty hydry dost blbej fokus pokud ma guardian addy/miniony
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jak to tady ctu, ze drtite ty wiziny jsem s DH udelal chybu... :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ten mi padnul vcera,ja jsem komplet :)
    jedu to bez CoE, se zodiacem, viz. profil,klidne koukni.
    ted uz jen gear s lepsimi rolly,jskoze CDR bych potreboval dostat jeste na jeden prsten nebo amulet,zaroven na zbran AS atd.
    ale jinak si myslim,ze gr80 uz bych dal, 70 mam za nejakych 6 myslim
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: je fakt ze je to trosku WoWkovkej manyr protezovat kazdej patch/sezonu jednu classu a nelibi se mi to...na publicu z rekl bych tak 80% narazis jen na wizzny a neni vubec vyjimka kdy joines grupu a jste 4x wizz ;S
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ja cekam jen na serpent sparker hulku, manald heal ring a convention of elemnts a jdu na to taky ! :) nebo jakej jedes build ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: ticho nebo to nerfnou a zas me wizna nebude bavit :D
    a WD me bohuzel momentalne nebavi.firebats vubec a gargove uz nejsou tak silni. myslel jsem si,ze by mohlo byt silny to s tim barberem,ale ocividne moc ne.
    hrozne bych si pral zpet supp WD,to me bavilo nejvic
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Expy lítaj protoče se pořád zvyšuje damage. Speciálně u Wize kde nějakýmu drblýmu developerovi ujela desetinná čárka při designování prstenu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: hele jak mi padnul posledni kus tal rasha,hned jsem prepnul z t4 na t13 a prehodil na gr70 = nejakych skoro 300 para za dve hodiny :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: no je to takovy vosemetny no...taky me sere ze mi 600-700 para sezony da 13 na NS ;) ale udajne by to mel bejt prepocet poctu expu, coz by davalo logiku...no a expu na para 100 potrebujes na dalsi paragon mnohem min nez na +1 paragon pri nejakym vyssim na nesezone ;[ nejlepe by to bylo videt na novym ucte bez nonseason charakteru a zacit rovnou na sezone ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: ok :) jen jsem si vzpomnel na ten divnej prepocet paragonu, kdy mi to nejak nesedi... skonci sezona a normalni paragon se moc nepohne.. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam