• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: pridej,ted,pojedes s nama rovnou ;)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: jdu in...musim si te pridat...jak jsme byli v clanu nebylo treba ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ted jedu domu,pak budu varit a pak bych rad hral,jestli neprijede zena nasrana :D tak kdyz budem behat spolu,tak sance bude vetsi ;)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: dik za upresneni ! stejne musim vylevlit Zeis stone i Gogok mam oba Bany + eso, tak pak uvidime ;)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: jj zpropadeny DBcka :) nj dnes to ale snad padne ;) kazdopadne zatim tam mam WoH explosive blast a na ty nizky speedy je to docela zabava ;) nemluvim vo treningu na epilepsii ;)))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: hele v kostce jsem mel nejakou blbost,protoze jsem ho nemel a nechtel jsem placat matros kvuli nejaky hovadine.myslim,ze jsem mel dokonce cosmic strand jak v ruce tak v kostce :D
    asi si tam dej cokoli aspon malinko uzitecnyho nebo nic.
    a zabehni par normalu,aspon 150-200 DB a reforge rare item,tak jsem dostal ja obe zbrane.prijde mi to nejrychlejsi.
    to samy prsten,pokud budes mit treba 500 DB
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: JADE: v groupe: trapped na speed a rychle GR, stricken na tezke high GR, kde zustane samotna elita nebo RG. u sola je to treba vyzkouset co vyhovuje. trapped ma dobry zpomalovaci efekt, ale kdyz chces davat svuj max gr tak spis zas ten stricken. Je tam proste vetsi dmg na konci riftu a na osamocene elity + stackovani skrz provedene utoky. Ohledne COE a zodiacu. Ve vetsine pripadu Zodiac. Jednodussi hrani, rychlejsi prechod zpatky do Archonu. Ale na maximalni GR je COE silnejsi. Takze snim das vyssi level.

jinak ted testuju solo gr 90+ a zkousim ten "stary" build bez hyder s twisterama a blackhole. Nebavilo me jak porad chcipam :)

a dve poznamky. Snazit se sehnat opasek co ma 50 stacks, oproti treba 47 je to minuta rozdil v GR. Nezda se to.
    a taky je dulezite vedet ze kdyz mas aktivni hydry tak ti laser paprsek neprocne manald. Takze bys mel mezitim lakat dalsi moby a elity, pripadne hydry pri velkych skupinach nepouzit. Paprsek to propali lip. hydry jsou bezkonkurencni na jednotlive cile (elity a RG)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: a co jsi mel v kostce misto Serpenta pls ? ja nemam zatim ale ani ten Manald heal...teda mam v kostce protoze mi padnul nekde behem prutahu lvl 62 ;[ obecne prsteny mi jeste nejak nepadly, mam nizkej paragon mno...gear mivam komplet az tak kolem 450-500 ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: s tou cold runou,jestli se dobre pamatuju?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: s tim banem je to taky takovy pro me ne zcela jasny,ale obecne pred sezonou se daval stricken na hodne vysoky,trapped na vysoky.
    jakej je v tom tozdil ted nevim,jedu trapped.
    a vlastne jedu to stejny,co jsem jel pred sezonou.ray of frost misto blizzard a zodiac misto coe.a vyhovuje mi to tak velmi,dokud neprijdu na to,ze s coe je to lepsi :D
    za sebe ti muzu poradit co jedu ja,uz to tak mam i na profilu,podtav to stejne a dal to muzem prodiskutovat.
    hele co se hydry tyce,tak jedtli mam jednu nebo dve je zatim do ty gr80 uplne jedno,stejne se snazis utyct a vydrzet zase do archona.dve hydry budou prinosny az na tu gr90 si myslim.
    setpent mi padnul az vcera a i bez nej jsem lital gr70 za 5, gr60 za 3 minuty solo.
    vcera jsem trochu potahal par lidi bez dmg a strjne jsem to tahal v gr60 do peti minut sam.
    s touhle wiznou fakt zadnej problem.
    tesim se zase na ty gr90 jako pred sezonou :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRIPLT: Marauder je vybornej i na split farmu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: multishot na solo nebo v parte na normal rifty,kdy mas diky nemu velkej tozptyl a nicis kazdej sud a drevo,ze kterych ti muze neco padnout.jde to i s maradeur runou s taketama,ale je to pomalejsi,protoze je musis sentry rozmistovat.
    maradeur sentry jsou spis na solo GR,ale urcite s nema jde,stejne jako s multishotem jezdit i gr80 v parte.
    a shadow impale bude si myslim na gr90+ v parte
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ani nechapu proc v jednom buildu je Bane of Trapped, v druhym Bane of Stricken atd. ;)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: nn ve VVV ... ale ok, hraval jsem totiz WoW s lockem co si rikal stejne ;)
    no to je fuk...k buildum...ja to popravde nikdy uplne do detailu nekoumam, nejak na to nemam naladu a nechci si zasirat mozek ne pro me uplne dulezitejma informacema ;))) a resim to pohodlen, vezmu build z DF, vokopcim to a hraju...kdyz mi to nejde, nebo mi chybi nejaka vec, zaimprovizuju...obcas se podivam do ledder boardu pro srovnani a to je asi tak vsechno...popravde netusim, proc to tak maji ;) je fakt, ze nemam convention a zodiac jo, takze spis to budu hrat s nim...teda pokud nebudu dalsich 200 paragon farmit serpenta ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Takze:
    Multishot build na farmeni v parte
    Marauder na solo
    Shadow na velke GR v parte?

A ten Impale teda?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: a multishot na farmeni T13 a maradeur na dolo GR ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja v tom mam taky bordel ;) myslis jeste tehda v nyxim clanu? ja wow nehral nikdy.
    a ty pojedes tu wiznu s CoE proc? pojedes ji bez hyder nebo protoze je to nej build (wiz) na diablofans? ja jen jestli jsem neco neprosvih,jestli je to s CoE lepsi na ukor toho,ze budes dyl mimo archon a tudiz vetsi sance na smrt.
    jako jasny,kdyz procne CoE hydre s lightrm,tak to bude super.na druhou stranu se clovek snazi byt mimo archon co nejkratsi dobu a hydry pouzivat minimalne.
    moc jsem tuhle zmenu nepochopil
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Okok! Hned jsem klidnejsi :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: nn shadow DH bude dobry na vysoky rifty!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam