• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: No a to je dobre!!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ja jsem taky s aktualnim primal nasravenim ready. Presne jak pises. Nova emoce kdyz ti padne primal do buildu. Jeste jsem ji nepoznal ale verim ze to bude stat za to. Co me malinko desi ze nolifers v leadderu na prvnich season mistech nemaj po 8 dnech jeste ani jeden primal :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ja doufam, ze zachovaji stavajici drop rate primalu. Moc se mi libi ze ti padne treba jedna dve za tyden hrani. Je to super ze zase je dobrej pocit kdyz prijdes do mesta s inventarem plnym veci a neco tam proste muze bejt. :) Ale to je asi problem jen NS lidi. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: za pul roku si tu budeme stezovat. A neslibovali ze budou primaly dropovat na t1 a jaktoze ta journey trva tak dlouho udelal jsem ji az za tri dny :-)

Hlavne at z toho prestanou delat cim dal tim vic user super easy no challenge friendly game :-) uz se mi to pomalu prestava libit
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm jake conquesty budete tuto sezonu delat?
    3x na lvl 65 je jasnej... ale ten druhy? :/
    WASQ
    WASQ --- ---
    Takže pár poznatků po pár hodinách hraní:

1. neříkali, že upraví jeskyně, aby jich bylo míň, nebo v nich byla větší densita? V GR mi to přijde v pohodě - málo jeskyní a když, tak slušná hustota. Nicméně normální rifty jsou za trest. Několikrát jsem dneska procházel klasicky dlouho (takže dlouhou) jeskyní ze který bylo třeba 20%. To je za trest :)
    2. nepsali náhodou, že nebudou moby spawnovat u startu? Několikrát jsem dneska v GRkách chcípal, protože jsem prostě neměl kam kitovat. Na startu klidně 2 elity.

Sliby chyby :D

Jinak Archon dobrý. Paprsek smrti mě baví
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Ani ne. Ja to mam na 65-75 speed solo GR. tam trochu survival potrebuju. dmg mam dost :) Na vyssi GR to stejne neni, multishot.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jaaaj chci taky :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: dal sem plus, ale stejne si rypnu :) ...nechtelo by to misto vitality neco jineho? nejaky cooldown nebo tak? :)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: hmmm !!!
    NJORL
    NJORL --- ---
    Darek dnes rano :)

JADE
    JADE --- ---
    ja se z tech sert dungeonu vybliju...to je fakt za trest...ti jenz maj ty kridla za mastery vsech musej bejt totalni onanisti ;[ 2h delam tal rashu a vzdycky me ta zasrana rock worm kousne ;[
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak Impale DH postavem. Solo 90 jeste ten vecer. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: kdybych dal prsteny, tak bych musel odložit mandalu... a když si vezmeš, že druhý prsten mi přidává +35% k paralysis šanci, tak ta mandala jede celkem často :)

JADE: což mám (+ elemental exposure a předtím i ten x2 exposure); takže když něčím nahradit, tak pořádně
    JADE
    JADE --- ---
    na Rashu ale bohuzel potrebujes pouzivat 4 elementy aby to melo vyznam mno ;P
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: zajimavej muze bejt urcite i nejakej build jen s team dvema zelenjma prstenama + vsechno ostatni nesetovky, crusader takhle nakladal zle...wailing host+litany of the undaunted
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: zkusil bych i čistě lighntning build, ale moc nevím co místo té tal rashy, aby to dobře mazalo
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: zajimavy...je fine ze si jedes podle sebe a nikoho nekopirujes !
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: tal rasha + zaměření na blesky
    Normálně mám ohnivou apocalypsu, icy tornáda, arcane disintegrate a lightning electrocute na generování many a proc mandaly, s teleportem jako únikovkou a formou pohybu
    Ale teď experimentuji
    - vyměnil jsem to co z 5% za element dělá 10% za element za dvojnásobný arcane orb
    - zkouším dát lighnting na něco jiného, než chanellovaný electrocute
    díky source občas stačí jen držet disintegrate :)
    JADE
    JADE --- ---
    CUZMAN: no je to nastesti jeste daleko a treba nas blizz prekvapi necim novym v diablu, ze nebude treba hledat nahrady;-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JADE: Jade na zimu bych s tebou wowko dal :-) DEMON HUNTER :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam