• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: chapu ! :)))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: me nikdo neboostoje :-) jsme zkouseli suppa a musel sem jit taky radsi ven na prochazku :-D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: ja jsem Ondra taky...ale boostuje Chewbaccu ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kdy kdo budete online ze bychom dali ten boss mode :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    TRIPLT: padaj, zásadně ale takové ty věci, co jsou instadiss i bez identifikace, ta hra prostě trolluje
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: kdyztak napis
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: zacnou :-D neboj :-D jesnou zacnou :-D

Ondra - na suppa mi chybinuz jen little rouge jinak complete, zatim mam jen cca 300 plvl ale dneska bych odpolko zabehal a otestoval.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    boss mode bych sel taky
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Vcera jsem dal GR70 solo, tak jsem zvedav jak zacnou padat ty primaly... :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jen mi to bude trochu dyl trvat nevydrzim u toho dyl jak hodku v kuse
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ep komplet, gen skoro taky a supp neboj ten bude taky koukal sem na nejaky zmonka do grupy na 110gr+ tak uvidime
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Na boss mode se rad pridam :)
    JADE
    JADE --- ---
    mno tak jsem se nesmele pustil do conquestu a ten speed run za hodinu celou hru jako ani nahodou a kdyz jsem se podival na video, tak je to docela slusny psycho...to nevim jestli chci absolvovat ;[ nedame dnes alespon boss mode ?!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: hlavne postav supp ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak uz jen tri ringy (coz se bude hezky lovit) a je postavenej zakladni EP monk. Premejslim ze u nej zustanu bavi me vic nez 2.5 GEN monk i kdyz je silnejsi.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: souhlas. svatej grál neni pro každýho kdo k tomu sedne jednou za čas.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: No a to je dobre!!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ja jsem taky s aktualnim primal nasravenim ready. Presne jak pises. Nova emoce kdyz ti padne primal do buildu. Jeste jsem ji nepoznal ale verim ze to bude stat za to. Co me malinko desi ze nolifers v leadderu na prvnich season mistech nemaj po 8 dnech jeste ani jeden primal :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ja doufam, ze zachovaji stavajici drop rate primalu. Moc se mi libi ze ti padne treba jedna dve za tyden hrani. Je to super ze zase je dobrej pocit kdyz prijdes do mesta s inventarem plnym veci a neco tam proste muze bejt. :) Ale to je asi problem jen NS lidi. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: za pul roku si tu budeme stezovat. A neslibovali ze budou primaly dropovat na t1 a jaktoze ta journey trva tak dlouho udelal jsem ji az za tri dny :-)

Hlavne at z toho prestanou delat cim dal tim vic user super easy no challenge friendly game :-) uz se mi to pomalu prestava libit
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm jake conquesty budete tuto sezonu delat?
    3x na lvl 65 je jasnej... ale ten druhy? :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam