• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: a nebanuje se teda za tuboHUD ?!? :P
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: takze supp barb nejzabavnejsi podle toho co pises :)

jinak scoutovani a tahani denzity muze delat klidne wizna, navic s teleportem v archonu je kolikrat i rychlejsi nez barb. malo lidi chape, ze kdyz hodi hydry tak uz je jejich dmg z paprsku skoro knicemu (neprocne manald ring). A kdyz je nehodi a pali jenom paprskem tak vyzabiji vsechny moby a zustanou jenom elity a WD je knicemu....

takze u tezsich 95+ griftu by ta wizna mela hodne pomahat barbarovi... postup je jednoduchy... nahazet hydry, wd to zatim nici jako blazen, zaroven stackuje i wiznu (hydry), kdyz to pekne vyjde tak hydry daji par poslednich zasahu primo do elit a letis dal....

jiny pripad je pokud dmg delaji jenom wizny... tam bys mel palit prave laserem bez hyder... a hydry davat jenom na ty single targety
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Teď je support barbar ještě těžší, nejenom že musíš scoutovat , dávat ignore pain a tahat denzitu k WD tak kromě toho ještě musíš tahat zbytek trashe (od elit) a addy od Guardianu pro Wize aby do toho mohl jet single target dmg.

Osobně jsem se rozhodl že tahle sezona bude moje poslední ještě bez turbo HUDu, už ho má každej
    WASQ
    WASQ --- ---
    TRIPLT: Já hrál barba minulou sezónu (chvíli). Byl to můj první sup barb a byla to taková makačka v riftu, že už nejspíš nikdy :)))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: No, nemate nekdo barbara? ;D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    my jsme vcera se sunbeamem a tripltem dali vpoho gr80. ja si myslim,ze ta gr90 je realna s ohledem na to,ze behem ty cesty k nemu (gr82,84,86,88,90) cinkne jeste dost paragonu a nejspis i gearu,ktery aspon nekomu pomuze.
    supp barb jsem v sezone nevidel nikoho,takze to budem muset zmaknou DH+monk+WD+wiz nebo monk a tri wizny,ktery jsou vsude :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: low gear supp done
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Pokud sezenes tak se hlasim s dh :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: zejtra toho suppa dostavim a vecer dame 80+
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem na prochazce ted (tramvaji na zelivskeho a zpet) a pak jdu zase hrat.
    jsem se vcera vylil jak vaza,tak jsem rad,ze jen sedim a mackam tlacitka :)
    btw nejakej supp monk vecer? ze bychom zabehali nejaky gr80+

a dnes prvni primalka.setovy rukavice.samozrejme z delsere setu :D
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: chapu ! :)))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: me nikdo neboostoje :-) jsme zkouseli suppa a musel sem jit taky radsi ven na prochazku :-D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: ja jsem Ondra taky...ale boostuje Chewbaccu ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kdy kdo budete online ze bychom dali ten boss mode :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    TRIPLT: padaj, zásadně ale takové ty věci, co jsou instadiss i bez identifikace, ta hra prostě trolluje
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: kdyztak napis
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: zacnou :-D neboj :-D jesnou zacnou :-D

Ondra - na suppa mi chybinuz jen little rouge jinak complete, zatim mam jen cca 300 plvl ale dneska bych odpolko zabehal a otestoval.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    boss mode bych sel taky
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Vcera jsem dal GR70 solo, tak jsem zvedav jak zacnou padat ty primaly... :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jen mi to bude trochu dyl trvat nevydrzim u toho dyl jak hodku v kuse
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ep komplet, gen skoro taky a supp neboj ten bude taky koukal sem na nejaky zmonka do grupy na 110gr+ tak uvidime
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Na boss mode se rad pridam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam