• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Support se augmentuje vitalitou kdyz uz probuh.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: nevim jestli dnes vecer budu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SPAULDING: to ja uplne nevim,ale zrejme to ma co delat s tim,ze s hydrama nedosahnes tak daleko jako s CoE a teleportem...
    kdyz jsem koukal na zebricek ve hre teda
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Taky jsem uvazoval ze si to necham do nons, akorat jsem pak zjistil, ze aktualni gear mam lepsi nez v nons, tak se mi vyplati augmentit :D
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Hele proč jsou v top žebříčcích na diabloprogress opět čistě paralyse wizny, ne hydra buildy?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja ti rozumim ale nebudu ti lhat musel sem si to precist dvakrat :-D vecer dame ? Public dobrej pres den ale neni to ono
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tak pokud jedes gr a nemas co levlit,tak di je bud predlevli do nonS a pak je vyuzijes na augment nebo to klidne vyaugmentni.ja si myslim,ze pokud budes mit super gear a das do nej dex,tak se ti neztrati a pokud vim,neni nezadouci mit dmg.takze dex=dmg i tough.
    nebo bily sutry,sle pak bys to jednou chtel preaugmentit...

jestli mi rozumis :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    má smysl suppa augmentovat? koukal sem ze v leadderu bez augmentu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: narval sem gogoka a je to znat.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: zalezi na spouste veci, kdo je v groupe, jaky mas cdr atd. atd.. ...klidne muzes nosit oba a ktomu iceblink. Toxin gem ma barbar nebo nekdo jiny :) ..pokud nechcipas tak ten gogok, toxin a iceblink.

Kazdopadne toto je velice dulezita vec.
    You want Health globe and potions grant ++++ on your feet, chest, shoulders, neck and both your rings
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: potrebujes rychly life per hit,takze gogok
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    esoteric urcite ne
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    U suppa gogok nebo esoteric? Icy doporucuje gogok diablofans esoteric
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: Tak ono na solu většinou mají i dobrou toughness, nekoukám vždycky na ty první radši:-D Ale taky už nějaký ty buildy znám, takže si řeknu že tohle mě třeba nešlo a postavim jinou verzi. Kdybych byl úplnej nováček, tak bych asi taky čet spíš všechno i s guidem. Ale nějak extra do hloubky to neřešim to je fakt, chci se hlavně bavit, takže počítat nějaký procenta nebo dmg mě nebaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOTAR: jj taky dobra inspirace... ale bez toho dodatecneho info je to kolikrat zavadejici a navic je to na GR push postavene, coz je obcas v "normalni" hre nehratelne :) (minimalni toughness a maximalni damage)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: Dřív jsem taky používal buildy na netu, ale poslední dobou používám shift+L a rovnou se podívám na aktuální leaderboard a co se hraje:) Komentář k tomu neni, ale když náhodou nevim, ideálně mrknu na youtube
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam