• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: Tak ono na solu většinou mají i dobrou toughness, nekoukám vždycky na ty první radši:-D Ale taky už nějaký ty buildy znám, takže si řeknu že tohle mě třeba nešlo a postavim jinou verzi. Kdybych byl úplnej nováček, tak bych asi taky čet spíš všechno i s guidem. Ale nějak extra do hloubky to neřešim to je fakt, chci se hlavně bavit, takže počítat nějaký procenta nebo dmg mě nebaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOTAR: jj taky dobra inspirace... ale bez toho dodatecneho info je to kolikrat zavadejici a navic je to na GR push postavene, coz je obcas v "normalni" hre nehratelne :) (minimalni toughness a maximalni damage)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: Dřív jsem taky používal buildy na netu, ale poslední dobou používám shift+L a rovnou se podívám na aktuální leaderboard a co se hraje:) Komentář k tomu neni, ale když náhodou nevim, ideálně mrknu na youtube
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TRIPLT: ja cerpam tady. Procitam buildy a hlavne popisy knim :) a obcas i na tech serverech ve forech ruzne "mechaniky" a diskuze k predmetum, skillum, kombinacim atd... a samozrejme pri hre mi lidi obcas radi jak a co....

http://www.diablofans.com/

Diablo III News and Guides - Icy Veins
    http://www.icy-veins.com/d3/

Diablo III Official Game Site
    https://eu.battle.net/d3/en/
    JADE
    JADE --- ---
    ja bych bral klasickyho paladina ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CUZMAN:
    ONDRA_PATA: Škoda už jsem se začínal radovat:-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: to byl napad :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: By to chtelo :-)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CUZMAN: A je to někde potvrzený ? Nějak nemůžu dohledat, že by měl vyjít taky, spolu s necromancerem
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: Jeste Druida...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Akorát jako mohli by přidat třeba dvě classy když už, jak to vyjde nebude nikdo hrát nic jinýho:-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jojo na necromancera se tesim neskutecne... :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Jestli sem to správně pochopil, tak na rozdíl od WD bude mít ty pety víc ovladatelný, takže možná půjdou různě směrovat a tak, což je určitě fajn
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem zvedavej na necromanta.ted jsem videl kousicek videa od Bloodshedda a nejaky pety mit bude. to by se mi libilo,pekne TnT+enforcer plus nejakej set zamerenej na pety.samozrejme i na ty oziveny.muhehehehehe
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: a garantovanej socket,takze lps>chc? to by nebylo zly
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: dex, chd, lps, ms
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: a rolly?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Prvni primal compass.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: Proč by ne, disconnectem solisty naserou jednoho, disconnetem grupy čtyři :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam