• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    gr85+ season, dopol nebo vecer. nekdo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: sorry,uz jsem to nedal
    VENOME
    VENOME --- ---
    SAVANNAH: ja muzu, vcera jsem ten conquest dal solo. Pisni mi tvuj battletag.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Tak kde jses ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Gr :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    po osme,max v devet to zapnu,jestli jste doma a dame gr.kdyz ne,pojedu normaly na klice.
    jinak dne treti primal - nutracker (bleh)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Pomohl by mi někdo s HC Boss Mode conquestem? Solo mi to nějak nejde a krom gems tam jiný druhý conquest nevidím moc reálně :/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: :-)) tak zkusim az vecer. Jak sem psal v gr85 je obcas pokles zdravi ale drzi, a vyssi rifty sem zatim nemel moznost zkusit, nejsou lidi. Otestuju a kdyztak napisu o radu. diky moc
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Skill tre se muze lisit od DFans ale takto se to hraje. :) Ja jedu pres telefon. Takze na detaily kusu co mas na sobe se nepodiva. Jen pokud dostavas na prdel tak vymen iceblink za esoteric
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ten skill tree se teda hodne lisi od toho co jsem jel podle diablofans tak uvidime jak to bude drzet, hodil sem to podle tebe a jdu to zkusit.

gear mam zatim dle moznosti takto: https://eu.battle.net/d3/en/profile/chewbacca-22851/hero/91283730

budu rad kdyz mrknes a poradis co je blbe zatim
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Doporucuju Ti kouknout se u me na Keiru a udelat to podle toho. Blbe jsou jen rukavice. Tam ma bejt AS, RCD, vita a dex. Vcera mi kocka ustala 110 a neumrel nikdo. Hlavne musis mit bonus s health globu vsude kde to jde. Jinak je to na nic.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: super diky za tip. Koukal sem do season leadderu a tam ten paragon zas tak rozdilnej neni ale co pises dava smysl a dobra priprava na nonS. Gear mam skoro komplet anc ale v 85+ to prestava drzet tak zacnu augmentit.

NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Jeste jedna vec. V ladderu jsou suppove bez augmentu protoze tu potrebnou vitalitu maj z paragon pointu. Kdyz mas malej paradon a chces hrat suppa ve vetsich GR se hracema s vysokym paragonem tak na suppovi to dozenes prave augmentama s vitalitou. Ja jsem si Keiru castecne augmentoval protoze neni nic horsiho nez kdyz najdes fajn partu a zacnes umirat a tim to cele zabijes.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    konecne pouzitelny primal.. drop v gr70

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: v prekladu: hydra bug = kdyz mas aktivni hydru tak ti manald ring neprocne laser paprsek....
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SPAULDING: protoze je hydra dobra leda tak na zabiti rift guardiena :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: na tu jsem uplne zapomnel :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Support se augmentuje vitalitou kdyz uz probuh.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: nevim jestli dnes vecer budu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SPAULDING: to ja uplne nevim,ale zrejme to ma co delat s tim,ze s hydrama nedosahnes tak daleko jako s CoE a teleportem...
    kdyz jsem koukal na zebricek ve hre teda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam